Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Microsoft“ įgis ritmą: žada po du „Windows“ ir „Office“ atnaujinimus kasmet

Išplatinus „Windows 10 Creators update“ operacinės sistemos naujinį, korporacija „Microsoft“ ketina tolesnius funkcinius operacinės sistemos ir biuro programų paketo atnaujinimus išleidinėti ritmingai – po du kartus per metus, rudenį ir pavasarį, rašo „Engadget“.
Windows 10 pristatymas Seule
Windows 10 pristatymas Seule / Scanpix nuotr.

Tai, kad „Microsoft“ pasiūlys dar vieną didelės apimties atnaujinimą šį rudenį, jau nėra naujiena. Tačiau atnaujinimų ritmas, kurį ketinama taikyti nuo 2018 metų – jau naujiena. Ir ganėtinai svarbi.

Bendras „Windows 10“ ir „Office 365“ atnaujinimų grafikas supaprastins techninį aptarnavimą ir programinės įrangos suderinamumą. Kaip savo tinklaraštyje tvirtina „Windows“ komercinės rinkodaros skyriui vadovaujantis Bernardo Caldasas, „Microsoft“ ketina „paversti praeitimi brangius, kas kelerius metus vykdomus „išvalymo ir pakeitimo“ tipo „Windows“ atnaujinimus“.

Kol kas „Microsoft“ nepaskelbė oficialaus rudeninio atnaujinimo pavadinimo, tačiau darbinis naujosios versijos vardas yra „Redstone 3“, o „Windows Insider“ programos dalyviai jau gali išbandyti kai kurias naujas šio atnaujinimo galimybes – pavyzdžiui, fone veikiančių programų „slopinimą“ siekiant visus kompiuterio išteklius paskirti tuo metu naudojamoms programoms. Be to, „Microsoft“ kurią produktą, pavadintą „Project Neon“ - jis numato kai kuriuos vizualinius operacinės sistemos pakeitimus, „Start“ meniu modifikacijas, daugiau skaidrumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius