-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nokia” ruošia aukščiausios klasės telefoną: štai kas apie jį jau aiškėja

„Nokia” ruošia įspūdingą, aukščiausios klasės telefoną. Atnaujintos „Nokia 9 PureView“ versijos išleidimo laukiama greitu metu. Ko galime tikėtis iš „Nokia 9.3 PureView“?
„Nokia“
„Nokia“ / 123RF.com nuotr.
Temos: 1 Nokia

Išmaniajame telefone bus montuojama keturių kamerų sistema, kurią sudarys pagrindinis 108 MP raiškos jutiklis, 8 MP teleobjektyvas, 13 MP itin plataus kampo objektyvas ir gylio jutiklis (TOF 3D). Asmenukėms skirta kamera pasižymės 24 MP raiška su gylio jutikliu (TOF 3D). Be to, galinės kameros kokybę užtikrins „Zeiss“ optika. Čia taip rasime dvigubą LED blykstę, HDR ir panoramos režimą.

Įrenginys turės 6 GB arba 8 GB RAM, o vidinės atminties talpa apims 128 GB ir 256 GB. Išmaniojo telefono darbą užtikrins aštuonių branduolių „Snapdragon 865“ procesorius.

„Nokia 9.3 PureView“ turės didžiulį, 6,7 colių įstrižainės, 1080×2400 px skiriamosios gebos ir 481 ppi vaizdo taškų tankio ekraną.

Galėsime rinktis iš dviejų spalvų – mėlynos ir juodos. Telefone veiks GPS, A-GPS, GLONASS, BDS, radijas. Įrenginys pasižymės „Bluetooth 5.1“ ir USB 3.1 bei C tipo 1.0 grįžtama jungtimi. „Nokia 9.3 PureView“ veiks su „Android 10.0“ + „Android One“ operacine sistema.

Primename, kad šios specifikacijos dar nėra oficialiai patvirtintos, tačiau bendrą vaizdą matome. Ko sulauksime iš tikrųjų, galbūt sužinosime jau greitu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius