Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmieji Lietuvoje: 15min pristato programėlę išmaniesiems laikrodžiams

15min naujienas nuo šiol galite skaityti dar vienoje platformoje – išmaniuosiuose laikrodžiuose. Dienos šviesą išvydo 15min programėlės „Android“ ir „watchOS“ operacinių sistemų laikrodžiams.
Išmanusis laikrodis
„15min“ programėlė nepakeičiama tiems, kuriems aktualu gauti tik svarbiausius naujienų akcentus.

Kuo patogi 15min programėlė išmaniajam laikrodžiui? Ji nepakeičiama tiems, kuriems aktualu gauti tik svarbiausius naujienų akcentus – greitai ir patogiai.

Programėlėje vienu metu matysite dešimt tuo metu aktualiausių naujienų, o jos atsinaujins kas 10 minučių.

Aktualiausios naujienos nuo šiol bus dar arčiau: jas ant savo riešo galėsite peržvelgti, kad ir kur bebūtumėte: paskaitoje, susirinkime, automobilyje.

15min programėlė išmaniajam laikrodžiui
15min programėlė išmaniajam laikrodžiui

Naujienas išmaniajame laikrodyje pristatome itin glaustai: vieną pranešimą sudaro antraštė, nuotrauka ir įžanga. Jei norėsite tęsti straipsnio skaitymą, tai galėsite padaryti savo telefone: išmaniojo laikrodžio programėlė yra sinchronizuota su programėle išmaniajame telefone.

Tomas Balžekas
Tomas Balžekas

15min dešimties metų darbo istorija rodo, kad visada siekėme būti pirmi prisijaukinant naujoves: nesvarbu – technologines, vadybos ar turinio pateikimo. Šiandien pristatome 15min programėlę išmaniesiems laikrodžiams.

Iš vartojimo skaičių matome, kad skaitytojai naujienas tikisi gauti greitai, patogiai ir tada, kai jie turi laiko jas skaityti. Telefonas ir laikrodis yra tos platformos, kurios visada su mumis“, – sako Tomas Balžekas, 15min generalinis direktorius.

„Didžiuojamės, kad esame lyderiai Lietuvoje pagal skaitytojų skaičių mobiliuosiuose telefonuose. Džiaugiuosi, kad esame novatoriai ir išmaniuosiuose laikrodžiuose, nes lietuviškų programėlių jiems iki šiol nėra sukurta“, – priduria T.Balžekas. 

Kaip parsisiųsti 15min programėlę į išmanųjį laikrodį? Tiesiog sinchronizuokite savo išmanųjį telefoną (o jame, neabejojame, jau turite 15min programėlę) su laikrodžiu, ir jame taip pat atsiras mūsų programėlė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius