Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po poros savaičių „Apple“ pademonstruos daug naujų produktų – laukiama ir „iPhone“

JAV įmonė „Apple“ žurnalistus pakvietė į renginį, Steve'o Jobso garbei pavadintame teatre vyksiantį rugsėjo 12 dieną. Kvietime daug informacijos apie renginio turinį nepateikiama, tačiau jis apipavidalintas žiedu ir šūkiu „susirinkite aplink“. Kol kas sunku pasakyti, apie ką tuo norima užsiminti – galbūt tai tėra „Apple“ miestelio apskrita forma?
„Apple“ naujovių pristatymas
„Apple“ naujovių pristatymas / „Scanpix“/AP nuotr.

Bet, kadangi šis renginys vyksta rugsėjį, beveik užtikrintai galima teigti, jog „Apple“ pasauliui pademonstruos naujausius „iPhone“ modelius. Anksčiau pasklidę gandai byloja, kad naujų išmaniųjų telefonų bus trijulė: 6,5 colių įstrižainės aparatas su OLED ekranu, stikline nugarėle ir plieniniu rėmu, kiek pigesnis 6,1 colio įstrižainės telefonas su LCD ekranu ir aliuminio rėmu bei 5,8 colių įstrižainės modelis, kuris bus beveik identiškas dabartiniam „iPhone X“, tik su našesniu procesoriumi ir patobulinta kamerų sistema, rašo „The Verge“.

Apple nuotr./„Apple“ kvietimas į renginį
Apple nuotr./„Apple“ kvietimas į renginį

Panašu, kad „Apple“ nori daugiau įvairovės savo „iPhone“ asortimente ir ketina pasiūlyti vartotojams daugiau dydžių, daugiau spalvų, daugiau skirtingų kainų. 6,5 colių įstrižainės milžinas bus kol kas didžiausias „iPhone“ modelis, o 6,1 colių įstrižainės pasiūlymas suteiks galimybę jį įsigyti vartotojams, kurių biudžetas labiau ribotas. Gandai byloja, kad amerikiečiai pasiūlys ir daugiau korpuso spalvų, tačiau apie kokias tiksliai spalvas kalbama – nežinia. Visiems trims įrenginiams bendra bus tai kad juose ekranai užims beveik visą priekinio įrenginio paviršiaus plotą, galės būti valdomi gestais, jie atpažins savininką pagal veidą, naudojant „FaceID“ technologiją.

Tikėtina, kad to paties renginio metu išvysime ir daugiau naujų įrenginių. Gali būti, kad „Apple“ pristatys „Apple Watch“ su didesniu ekranu ir galbūt ilgiau veikiančiu akumuliatoriumi, įmanomas ir naujųjų „iPad“ planšetinių kompiuterių su 11 ir 12,9 colių įstrižainės ekranais pristatymas – gali būti, kad iš abiejų naujų įrenginių bus pašalintas „namų“ mygtukas, o jį pakeis valdymas gestais ir „FaceID“ atpažinimo technologija.

Apie pristatymo renginio turinį sklando ir kitokių, mažiau dėmesio susilaukusių gandų: dar pavasarį sklido kalbos, kad „Apple“ rudenį pristatys atnaujintus „MacBook Air“ ir „Mac mini“ kompiuterius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius