Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po rekordinių rezultatų 15min dar labiau stiprina dėmesį mobiliesiems įrenginiams

Tokių gerų rezultatų dar nebuvo! Portalą 15min.lt mobiliuosiuose telefonuose liepos mėnesį skaitė net 530 458 vartotojai. Tai rekordinis rezultatas 15min istorijoje, garantuojantis tvirtą lyderio poziciją tarp kitų portalų mobiliųjų telefonų platformų.
Mobilus_nr_1_rugpjutis
Portalą 15min.lt mobiliuosiuose telefonuose liepos mėnesį skaitė net 530 458 vartotojai.

15min mobiliųjų telefonų auditorija liepos mėnesį išaugo daugiau nei 41 tūkstančiu. Kaip rodo „Gemius Audience“ tyrimas, liepos mėnesį, pagal vartotojus mobiliuosiuose telefonuose, 15min tik dar labiau padidino atotrūkį nuo artimiausio konkurento: portalą „Delfi“ mobiliuosiuose telefonuose liepą skaitė 512 104 vartotojai.

Kitose platformose 15min taip pat išlaiko gerus rezultatus: kompiuterio ekranuose portalą liepos mėnesį skaitė 1 030 160 vartotojų, planšetėse – 187 152 vartotojai.

„Didėjantis vartotojų skaičius mobiliuosiuose įrenginiuose ir augantis pasitikėjimas 15min skatina dar labiau galvoti apie mobiliąsias platformas. Todėl 15min nuo šiol ne tik portalas Nr. 1 mobiliuosiuose telefonuose, bet ir pirmasis Lietuvoje, kuris turės redaktorių, išskirtinai besirūpinantį vartotojais mobiliuosiuose įrenginiuose“, – sako 15min direktorius Tomas Balžekas.

Evaldas Labanauskas
Evaldas Labanauskas

15min mobilaus turinio redaktoriumi Evaldas Labanauskas tampa iš karto po metus trukusių studijų JAV. Tapęs prestižinės Huberto H. Humphrey programos dalyviu jis kėlė kvalifikaciją vienoje moderniausių JAV žurnalistikos mokyklų – Arizonos valstijos universiteto W.Cronkite’o žurnalistikos ir masinės komunikacijos mokykloje. Ten E.Labanauskas gilinosi į naujųjų medijų vaidmenį, žiniasklaidos transformaciją iš tradicinės į skaitmeninę, socialinių tinklų galimybes ir panaudojimą bei žiniasklaidos verslą ir jo pokyčius. 

„Tikime, kad Evaldo žinios ir patirtis, dar labiau sustiprins 15min versijas mobiliesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams“, – sako T.Balžekas.

15min.lt mobilioji auditorija
15min.lt mobilioji auditorija

Parsisiųsti 15min programėlę į savo „iOs“ telefoną galite čia arba čia, jeigu naudojatės „Android“ telefonu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius