Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pradedama prekyba „pigesniais“ „iPhone XR“ išmaniaisiais telefonais

Penktadienį, spalio 26 dieną Lietuvoje pradėta prekyba naujausiais „Apple“ išmaniaisiais telefonais „iPhone XR“, kurie, anot gamintojo, yra skirti „plačiajai auditorijai“ ir, lyginant su kiek anksčiau pateiktais prekybai „iPhone XS“ telefonais, yra ne tokie įmantrūs ir ne tokie brangūs – „tik“ nuo 879 eurų.
Lietuvoje pristatytas naujasis iPhone XR telefonas
Lietuvoje pristatytas naujasis iPhone XR telefonas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Prekybą šiais įrenginiais pradėjo visi mobiliojo ryšio operatoriai ir oficialūs šių įrenginių platintojai. Taip pat šiandien šie įrenginiai pasieks ir tuos klientus, kurie telefonus užsisakė iš anksto.

Lietuvoje prekiaujama juodos, baltos, geltonos, koralinės, raudonos ir mėlynos spalvos įrenginiais. Įdomu tai, kad mobiliojo ryšio operatoriai skelbia labai skirtingus statistinius duomenis apie tai, kokių spalvų XR modelius jų klientai daugiausiai užsisakinėjo iš anksto. Štai „Bitė“ pranešime spaudai informuoja, kad daugiausiai iš anksto buvo užsakinėjami koralinės spalvos telefonai, kai tuo tarpu „Tele2“ klientai labiau rinkosi klasikinius juodos ir baltos spalvos įrenginius. „Telia“ tinkle populiariausi tarp užsakomų iš anksto įrenginių taip pat buvo juodi (jie sudarė 35 proc. visų) užsakymų.

Įdomu tai, kad „Bitės“ statistiniai prekybos duomenys rodo, jog prekyba brangesniais „iPhone XS“ modeliais buvo šiek tiek sėkmingesnė nei pigesniais „iPhone XR“ – galbūt taip iš dalies yra dėl to, kad brangesnius telefonus buvo galima įsigyti pirmesnius, todėl nekantriausieji savo pinigines atvėrė būtent dėl jų.

„Pirmas dalykas, kuo tikrai pasidžiaugs naujieji „iPhone Xr“ šeimininkai, tai – telefono korpusas, kuris pagamintas iš aviacijoje naudojamo aliuminio lydinio. Taip pat nudžiugins ir pačiu atspariausiu įbrėžimams ekranu, kokį tik kada turėjo „iPhone“ telefonai. Antras įspūdingas dalykas – greičiausias „Apple“ procesorius „A12 Bionic“. Verta pastebėti, kad tokį patį naudoja ir vyresnieji „iPhone Xr“ broliai „Xs“ ir „Xs Max“. Trečia – tai vienas ilgiausiai dirbančių „Apple“ išmaniųjų telefonų. Ketvirtas įspūdingas dalykas yra „Face ID“ veido atpažinimo funkcija, kai telefono atrakinimui pakanka vartojo žvilgsnio. Na ir penkta – šis telefonas, nors ir su viena galine kamera, bet gali beveik tą patį ką konkuruojančių gamintojų telefonai su dvigubomis kameromis!“ – išskiria „Bitės Profas“ K. Špiliauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius