-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reperis „50 Cent“ netyčia uždirbo 8 mln. dolerių iš bitkoinų

2014 metais reperis „50 Cent“ norėjo pabūti inovatyvus ir pasiūlė gerbėjams jo albumą „Animal Ambition“ pirkti už bitkoinus. O tuomet visiškai pamiršo apie savo paskyrą ir tik neseniai sužinojo, kad jis jau yra „bitkoinų milijonierius“, praneša „The Verge“, remdamiesi TMZ informacija.
Reperis 50 Cent
Reperis 50 Cent / „Scanpix“/AP nuotr.

Tuo metu vienas bitkoinas kainavo vos 662 dolerius, o reperio fanai albumą galėjo nusipirkti už kriptovaliutos vieneto dalį. Iš viso jam pavyko parduoti albumų už sumą, prilygusią 400 tūkst. dolerių. Bet nuo to laiko šių virtualių pinigų kaina smarkiai šovė aukštyn – praėjusį mėnesį jos vertė buvo pasiekusi net 20 000 dolerių ribą (šiuo metu ji yra apie 11 000 dolerių). Taigi, priklausomai nuo itin stiprių šios valiutos vertės svyravimų, „50 cent“ savo užmirštoje kišenėje netyčia rado nuo 7 iki 8,5 mln. dolerių.

Apie netikėtą radinį reperis paskelbė savo „Twitter“ ir „Instagram“ paskyrose. „Neblogai kaip vaikiui iš Pietinio rajono. Labai savimi didžiuojuosi“, - sakė įraše reperis. Vėliau jis dar ir pasikomentavo pats save: „Aš rimtas bičas. Buvau užmiršęs tą nesąmonę“.

„Twitter“ tinkle besireiškiantys „Bitcoin“ šalininkai suskubo atsakyti į reperio pareiškimus pradėdami siūlyti jam įvairias kriptovaliutų platformas ir skirtingas monetas, kurias reperis taip pat turėtų išbandyti. Vienas iš jų netgi pajuokavo, kad reperiui labai patiktų „DeepOnion“ monetos, nes jų vertė visai neseniai buvo kaip tik 50 centų.

„50 Cent“ yra tik vienas iš daugelio žmonių, kurie pamiršo turį nemenką turtą bitkoinais. Jam pasisekė, kad sugebėjo prisiminti savo prisijungimo informaciją. Daugelis žmonių pamiršo savo senas paskyras ir jų prisijungimo vardus, todėl nebeturi galimybės pasinaudoti savo turtais ir dėl kriptovaliutų prigimties niekada jos ir neatgaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius