Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsung“ entuziastai kuria „Galaxy S6“ konceptus: kaip jis galėtų atrodyti?

Samsung jau anksčiau pažadėjo, kad naujasis „Galaxy S6“ bus nepanašus į jokį kitą pirmtaką. Kaip jis atrodys ir kokiomis specifikacijomis pasižymės, kol kas niekas nežino. Tačiau tai netrukdo entuziastams kurti savus konceptus.
Naujasis „Samsung Galaxy S5“
„Samsung Galaxy S5“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Koncepto autorių teigimu, „Galaxy S6“ turės metalinį korpusą su stikliniais elementais, o korpusas bus keturių spalvinių gamų: baltos, juodos, sidabrinės ir aukso spalvos. Korpuso storis sudarys 6,7 mm, svoris – 140 gramų.

Taip pat paminėtos ir techninės charakteristikos: 5,2“ ekranas su 2560 x 1440 taškų raiška (564 ppi), 64 bitų procesorius „Qualcomm Snapdragon 810“, pagrindinė kamera – 20 megapikselių, galinti įrašyti Ultra HD (4K) formato vaizdinę medžiagą.

Taip pat minima 3,7 MP kamera priekinėje dalyje, pirštų atspaudų skaitytuvas, pulso matavimo daviklis, didesnės talpos baterija su greitos įkrovimo technologijos palaikymas,  NFC, Wi-Fi, Bluetooth, 4G LTE, operacinė sistema – „Android Lollipop 5.0“.

Įvairių telefono konceptų dar bus daug, o koks telefonas bus iš tikrųjų, greičiausiai sužinosime kitų metų kovo mėnesį parodoje „Mobile World Cogress“. Praėjusiais metais joje ir buvo pristatytas „Galaxy S5“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius