-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsung“ ruošia kažkokią staigmeną, žada 4x smagumo

Technologijų žurnalistai sulaukė įmonės „Samsung“ kvietimų į spalio 11 dieną vyksiantį renginį, kurio metu ketinama pristatyti naują „Galaxy“ serijos įrenginį. O intrigą didina paslaptingas kvietimo apipavidalinimas: „4x fun“, rašo engadget.com
„Samsung“ kvietimas į paslaptingo įrenginio pristatymą
„Samsung“ kvietimas į paslaptingo įrenginio pristatymą / Samsung iliustr.

Galima tik paspėlioti, ką reiškia toks paslaptingumas, tačiau gandų nestinga. „Samsung Mobile“ vadovas DJ Koh rugsėjo pradžioje prasitarė, kad „atėjo laikas pristatyti“ taip ilgai laukiamą sulankstomą „Samsung“ išmanųjį telefoną. Tačiau jis taip pat užsiminė, kad šis aparatas tikriausiai galėtų būti pristatytas lapkričio mėnesį vyksiančioje „Samsung“ kūrėjams skirtoje konferencijoje.

Kita galimybė – kad kalba eina apie fotoobjektyvų skaičių įrenginyje. Praėjusią savaitę „Leaker Ice Universe“ socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė tokio turinio žinutę: „Samsung Camera Camera Camera Camera“. O vėliau patikslino, kad visi keturi objektyvai būtų telefono nugarėlėje.

„Naujausias „Samsung Galaxy“ įrenginys suteiks daugiau galimybių išreikšti save nei bet kada anksčiau. Užfiksuokite smagumą su „Samsung“ šventiškai pasitinkant naujo įrenginio pristatymą 2018 metų spalio 11 dieną“, - sakoma kvietime žurnalistams. Kvietime pateikiama ir nuoroda į „Samsung“ svetainę, tačiau nei tikslus pristatymo laikas, nei vieta kol kas neskelbiami.

Taigi, labiau tikėtina, kad „Samsung“ paslaptingasis kvietimas žada didelę objektyvų gausą. Bet žinant, kad nauji „Galaxy Note“ telefonai buvo pristatyti visai neseniai, o „Galaxy S“ įrenginių serija paprastai parodoma vasario pabaigoje Barselonoje, belieka spėlioti koks bus naujasis pietų korėjiečių kūrinys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius