-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sulenkiamą „Galaxy Z Fold2“ išmanųjį telefoną jau galima įsigyti Lietuvos parduotuvėse

Šiandien Lietuvoje prasideda oficiali prekyba sulenkiamu „Samsung“ išmaniuoju telefonu „Galaxy Z Fold2“. Didelio dėmesio visame pasaulyje ir Lietuvoje sulaukusius įrenginius jau galima įsigyti Lietuvos mobiliųjų operatorių, elektronikos prekių, firminėse „Samsung“ parduotuvėse bei internete, „Samsung“ oficialioje svetainėje, rašoma pranešime spaudai.
„Galaxy Z Fold2“ išmanusis telefonas
„Galaxy Z Fold2“ išmanusis telefonas / Gamintojo nuotr.

Nors oficialūs trečio kompanijos sulenkiamo telefono „Galaxy Z Fold2“ pardavimai Lietuvoje prasidėjo tik šiandien, didžiausi išskirtinių technologijų gerbėjai jau spėjo pasinaudoti išankstinių užsakymų galimybe. Užsakymų duomenys rodo, kad inovatyvaus įrenginio laukė ne tik vartotojai iš viso pasaulio, bet ir Lietuvos.

Neseniai „Samsung“ atliktas tyrimas parodė, kad net 79 proc. apklaustųjų vienu metu neretai reikia atlikti kelias užduotis, todėl jiems praverstų įrenginys, galintis padėti tai išpildyti. Imtis keleto darbų iš karto su „Galaxy Z Fold2“ padės „Multi-Active Window“, o su patobulinta „Multi-Window Tray“ funkcija tuo pačiu metu bus galima naudotis ir keliomis programėlėmis.

Kūrybiškas požiūris į išmaniojo įrenginio dizainą taip pat davė rezultatų – šio telefono savininkai galės džiaugtis itin dideliu atlenktu pagrindiniu 7,6 colių ekranu, kurį sulenkus išorinėje dalyje bus galima naudotis ir mažesniu, 6,2 colių, ekranu. Taip sulenktas telefonas iš mažo planšetinio kompiuterio pavirsta į kompaktiškesnį įrenginį, patogiai telpantį į švarko ar kelnių kišenę. Tokiu būdu išsprendžiama apklausose išryškėjusi dilema, kai – 64 proc. respondentų pripažino, norintys didelio ekrano, bet tuo pačiu įrenginio, kuris neužimtų daug vietos.

„Galaxy Z Fold2“ sukurtas galvojant apie išmaniųjų telefonų vartotojus ir jų poreikius, todėl integruotas „Flex“ režimas ir programų tęstinumas vartotojams leis patogiai įvairiomis programomis naudotis abiejuose ekranuose. Sulenkus ir atlenkus šį telefoną, visos atidarytos programos automatiškai pereis į kitą ekraną.

Pagrindinis telefono ekranas turi „Ultra Thin Glass“ technologijos ekraną, kuriame integruotos paslėptos lanksčios jungtys su „CAM“ mechanizmu. Ties sulenkimu jis turi mechanizmo valymo struktūrą, kuri neleidžia patekti dulkėms ir kitiems nešvarumams. Tokia technologija pirmą kartą buvo integruota „Galaxy Z Flip“ sulenkiamame telefone, tačiau naujame išmaniajame ši sistema patobulinta taip, kad užima mažiau vietos.

„Galaxy Z Fold2“ integruota 4500 mAh visą dieną neišsikraunanti baterija ir itin greito įkrovimo funkciją. Išmaniajame taip pat yra įdiegta „Samsung DeX“ ir „UWB“ technologijos. Pastaroji leidžia įvairiais dokumentais tarp skirtingų įrenginių dalintis itin greitai ir paprastai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius