Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tinder“ susidūrė su rimta bėda: dėl „Facebook“ taisyklių griežtinimo neįmanoma prisijungti

Virtualus romantiškų nuotykių ieškojimas atsimušė į rimtą kliūtį: bendrovė „Tinder“ paskelbė, jog daugybė vartotojų nebegali prisijungti prie jų pažinčių paslaugos, rašo engadget.com.
„Tinder“
„Tinder“ / Vida Press nuotr.

Asmenys, susidūrę su prisijungimo sunkumais, užstringa begaliniame prisijungimo cikle, kuriame jų prašoma suteikti daugiau teisių „Facebook“ paslaugoms, o paspaudus reikiamą mygtuką vartotojai nukreipiami į prisijungimo prie „Facebook“ langą. Kai kuriems asmenims prisijungti pavyko, tačiau jie tvirtina praradę visas ligšiolines savo žinutes ar kontaktus. Nusižiūrėjusiems naują virtualią simpatiją tai yra labai rimta problema.

Priežastis ganėtinai keista: „Facebook“ pastarosiomis dienomis pakoregavo savo programavimo taisykles siekiant gerinti duomenų privatumo apsaugą. Socialinio tinklo atstovai savo viešu pareiškimu patvirtino, kad „Tinder“ problemos yra „pokyčių „Facebook“ tinkle dalis“ ir kad „ieškoma problemos sprendimo būdų kartu su „Tinder“.

Kol kas informacijos apie kitas programėles, kurių veikimas būtų sutrikęs dėl naujų „Facebook“ taisyklių nėra, tačiau nereikėtų nustebti, jeigu artimiausiomis dienomis patirsite sunkumų naudojantis programėlėmis, kurių veikimas yra susietas su „Facebook“.

Tuo tarpu šis incidentas išryškina technologinę dilemą: nors labai patogu, kai prie daugybės programėlių galima prisijungti per savo paskyrą, nesuvedinėjant ilgų prisijungimo vardų ir slaptažodžių, netgi minimalūs „Facebook“ kodo pokyčiai gali užblokuoti prieigą prie kitų paslaugų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius