-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Fortnite“ gerbėjams – atviras turnyras su 1 mln. dolerių vertės priziniu fondu

Žaidimus kurianti kompanija „Epic“, ištobulinusi žaidimo „Fortnite“ internetinių turnyrų sistemą, nusprendė savo kūrinio gerbėjams pasiūlyti rimtą paskatą: studija skelbia apie turnyro „Winter Royale“ pradžią. Turnyro prizinis fondas – 1 mln. JAV dolerių, rašo engadget.com.
Žaidimo „Fortnite“ turnyras
Žaidimo „Fortnite“ turnyras / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Turnyre dalyvauti galės visi Šiaurės Amerikos ir Europos regiono žaidėjai – tereikės kvalifikaciniuose turnyruose lapkričio 24 ir 25 dienomis pademonstruoti savo sugebėjimus. Įveikus šį pirmąjį atrankos etapą žaidėjų lauks regioniniai finalai (lapkričio 30 d. Europoje ir gruodžio 11 d. Šiaurės Amerikoje).

„Epic“ taip pat planuoja ir mažesnės vertės turnyrus „Pop-Up Cup“, kurie iš esmės bus naudojami kaip pagrindinių turnyrų korekcijų išbandymų baze.

Specialiai „Fortnite“ esporto turnyrams „Epic“ paskyrė 100 mln. dolerių biudžetą, tad panašių renginių su didžiuliais priziniais fondais galima tikėtis ir ateityje. O kokia bus tų turnyrų sėkmė – tik laikas parodys. Mat pirmieji „Epic“ bandymai nebuvo labai sėkmingi – vienu metu atrenkant žaidėjus į vieną mačą net nebuvo vertinami jų iki tol surinkti taškai, tad tarpusavyje tekdavo žaisti labai skirtingų pajėgumų varžovams. Tačiau dabar padėtis pagerėjusi ir natūralu, kad „Epic“ tokius turnyrus, kaip „Winter Royale“ vertina kaip galimybę paskatinti viso „Fortinite“ žaidimo populiarumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius