Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausias „Assassin‘s Creed“ žaidimas kviečia į senovės Egiptą

„Assassin‘s Creed“ serija gyvuoja jau 10 metų ir pelnytai gali vadintis žaidimų industrijos serialu. Per savo ilgą istoriją žaidimas nuolat augo, savo gerbėjams pasiūlydamas vis naują, netikėtą turinį, glaudžiai susietą su praeities konspiracijų teorijomis.
„Assassin's Creed“
„Assassin's Creed“ / Bendrovės nuotr.

Įdomu tai, kad šioje serijoje pateikiami pasakojimai paprastai siejami ne tik su vietove ar laikotarpiu, bet ir su istorinėmis asmenybėmis ar svarbiais to meto įvykiais.

Per dešimtmetį besitęsiančią „Assassin‘s Creed“ istoriją, žaidėjai jau turėjo progą ištyrinėti senovės Romą, sudayvauti Amerikos nepriklausomybės karo įvykiuose, įsisukti į Prancūzijos revoliucijos verpetą ar pasigrožėti Viktorijos laikų Londonu. Praėjusį savaigalį žaidimų parduotuvėse startavęs naujausias „Assassins‘s Creed“ serijos žaidimas „Origins“ šį kartą nukelia žaidėjus į senovės Egiptą ir pasakoja istoriją apie žudikų brolijos užuomazgas. Naujajame žaidime, kaip ir kitose „Assassin‘s Creed“ dalyse ne tik bus galima sudalyvauti tokiuose istoriniuose įvykiuose, kaip piramidžių statyba ir taip toliau, tačiau ir sutikti puikiai žinomas to laikmečio asmenybes – Kleopatrą, Julijų Cezarį ir kitus.

Daugiau apie „Assassin‘s Creed“ serijos istoriją galite sužinoti šios savaitės žaidimų naujienose.

VIDEO: Naujienos / ’17 / 11.03 – Žudikų brolija
VIDEO: Naujienos / ’17 / 11.03 – Žudikų brolija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius