Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ekstremaliau nebūna: beprotiškos 4 draugų asmenukės ant aukščiausių pasaulio dangoraižių

Keturių draugų iš Rusijos kelionė per pasaulį nieko nestebintų, jei ne jų asmenukės – vaikinai joms pozuoja ant aukščiausių pasaulio dangoraižių, „kabėdami“ ore ar pavojingai vaikščiodami ant pastato kabančiomis kopėčiomis. Vienintelė apsauga nuo galimos nelaimės – virvė.
Aleksandras Remnevas vienoje iš savo beprotiškų asmenukių
Aleksandras Remnevas vienoje iš savo beprotiškų asmenukių / A.Remnevo profilio socialiniame tinkle "Facebook" nuotr.

Beprotiškų nuotraukų ir vaizdelių autorius – paauglys iš Maskvos Aleksandras Remnevas, keliaujantis kartu su trimis draugais. Savo įspūdžius iš aplankytų miestų ir objektų jie įamžina fotografuodami ir filmuodami. Tačiau tai daro kiek kitaip nei paprasti turistai: nuotraukoms jie pozuoja nuo aukščiausių pasaulio dangoraižių „pakibę“ ant virvių, laikydamiesi už siaurų kopėčių – apačioje matomi vaizdai net žiūrint nuotraukas verčia išsižioti. Nors toks ekstremalus pomėgis atrodo beprotiškas, vaikinai jį vertina kitaip. 

„Mūsų tikslas – pamatyti pasaulio miestus iš kitokio požiūrio taško. Norime parodyti miestus visiškai naujai“, – sako A.Remnevas, kurį cituoja Dailymail.co.uk kelionių rubrika.

A.Remnevo
A.Remnevo "Facebook" profilio nuotr./Beprotiškos A. Remnevo asmenukės

Į ekstremalią kelionę po pasaulį išsiruošęs vaikinas žino, kad jo pomėgis yra ne tik pavojingas, bet ir nelegalus. Tačiau iš galimų problemų keliautojas išsisuka pasinaudodamas gudrybe – apsaugai tiesiog parodo beprotiškas savo nuotraukas ir nufilmuotus vaizdelius.

„Mums pasisekė, iki šiol nesutikome policijos. Tačiau su kai kuriais apsaugininkais turėjome rimtų diskusijų“, – sako A.Remnevas.

Naujausios asmenukės užfiksuotos ant aukščiausio Honkongo (Kinija) pastato. Ant siauručių kopėčių užsilipęs vaikinas, atrodo, tuoj nugarmės į apačią. Tačiau baimės jo akyse nėra. Priešingai jis šypsosi ir atrodo atsipalaidavęs.

VIDEO: Beprotiškos paauglių iš Rusijos pramogos ant Honkongo dangoraižio

Savo kelionių įspūdžiais A.Remnevas dalijasi socialiniame tinkle „Facebook“, kur turi 3 217 sekėjų, kasdien laukiančių naujų beprotiškų vaizdų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius