„airBaltic“ skraidins į naują Berlyno Brandenburgo oro uostą

Nuo lapkričio 9 dienos „airBaltic“ pradės skrydžius iš Vilniaus į naują Berlyno Brandenburgo tarptautinį oro uostą. Paskutinis skrydis iš Lietuvos sostinės į Berlyno Tėgelio oro uostą įvyks lapkričio 4 dieną.
Berlyno Brandenburgo oro uostas
Berlyno Brandenburgo oro uostas / „Scanpix“ nuotr.

2002 metais oro linijų bendrovė „airBaltic“ pirmą kartą pradėjo tiesioginius skrydžius iš Rygos į Berlyną. Iš pradžių aviakompanija skrido į Tempelhofo oro uostą, tačiau tais pačiais metais perkėlė skrydžius į Tėgelio oro uostą. Šiuo metu „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Berlyno į visas tris Baltijos šalių sostines.

Berlyno Brandenburgo oro uosto pirmasis terminalas bus oficialiai atidarytas spalio 31 dieną. Baigti skrydžius į Berlyno Tėgelio oro uostą planuojama lapkričio 7 dieną. Naujasis Brandenburgo oro uostas pavadintas Vakarų Berlyno mero ir Vakarų Vokietijos kanclerio Vilio Branto vardu. Per metus šis tarptautinis oro uostas gali aptarnauti net 43 milijonus keleivių.

Taip pat „airBaltic“ siūlys tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą, Berlyną, Kijevą, Londoną, Miuncheną, Oslą ir Paryžių ir patogų susisiekimą per Rygą daugiau nei 40 krypčių. Išsamų „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galite rasti bendrovės tinklalapyje.

Bendrovė teigia, kad svarbiausias jos prioritetas – keleivių saugumas ir sveikata. „airBaltic“ įdiegė griežtas saugos priemones, o naujos skrydžių operacijos vykdytos vadovaujantis valdžios institucijų pateiktomis rekomendacijomis. Visiems „airBaltic“ orlaivio keleiviams tiekiamas nemokamas pagrindinės priežiūros rinkinys, kurį sudaro apsauginė veido kaukė ir dezinfekcinės servetėlės.

Keleiviams primygtinai siūloma prieš keliaujant pasitikrinti kelionių reglamentus ir oro uostų apribojimus oficialiose interneto svetainėse ar vietinėse ambasadose. Reglamentai greitai keičiasi ir skiriasi kiekvienoje šalyje, todėl norint, kad kelionės vyktų sklandžiai, kviečiama visada įsitikinti, kad turima informacija – naujausia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius