Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Estija įveda saviizoliavimosi reikalavimą atvykusiems iš 5 šalių, įskaitant Lenkiją

Estija nuo birželio 22 dienos dėl COVID-19 ligos plitimo įveda privalomą dviejų savaičių saviizoliavimosi reikalavimą atvykusiems iš Lenkijos, Švedijos, Rumunijos, Bulgarijos ir Jungtinės Karalystės, sekmadienį pranešė Estijos užsienio reikalų ministerija.
Karantinas
Karantinas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Toks reikalavimas nebus taikomas atvykusiems iš Latvijos, Lietuvos, Suomijos, Austrijos, Ispanijos, Nyderlandų, Kroatijos, Islandijos, Italijos, Graikijos, Kipro, Lichtenšteino, Liuksemburgo, Norvegijos, Prancūzijos, Maltos, Vokietijos, Slovakijos, Slovėnijos, Šveicarijos, Danijos, Čekijos ir Vengrijos.

Pagal galiojančią tvarką, jei ES ar Šengeno zonos šalyse, taip pat JK per pastarąsias 14 dienų susirgusiųjų COVID-19 skaičius 100 tūkst. gyventojų viršija 15, iš šių šalių leidžiama atvykti į Estiją, tačiau atvykusiems privaloma 14 dienų izoliacija. Jei susirgimų skaičius neviršija 15 atvejų 100 tūkst. gyventojų, tokių šalių piliečiams ne tik leidžiama atvykti, bet jiems nereikia ir izoliacijos.

Estija atvykimą iš ES šalių ar Šengeno zonos valstybių, taip pat JK pradėjo leisti nuo birželio 1-osios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius