Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokia pandemija? Kelionių organizatoriai vilioja į šiltus kraštus už 200 eurų

Metus besitęsiantis karantinas sudavė skaudų smūgį keliautojams. Atostogų užsienyje išsiilgę lietuviai turėjo nedidelį pasirinkimą, kur skristi ar nuvažiuoti, tad kai kurios šalys tapo „mažosiomis Lietuvomis“. Pamažu laisvinant draudimus ir valstybėms atveriant sienas, kelionių krypčių iš Lietuvos taip pat daugėja. Kelionių organizatoriai tikina, kad jų rasis vis daugiau, o kainos netruks pasiekti ikipandeminį lygį.
Poilsis Turkijoje
Poilsis Turkijoje / 123rf.com nuotr.

Taip pat lietuviai, anksčiau dažniausiai keliaudavę savaitei, šiuo metu renkasi ilgesnes keliones į saulėtas šalis. Nemaža dalis ėmė rinktis ir „darbostogas“, kuomet į užsienį vykstama ne tik trumpam pailsėti, bet ir pagyventi mėnesį ar ilgiau.

Kelionių agentūros įkūrėjas Rimvydas Širvinskas-Makalius sako, kad karantino metu lietuviai keliavo visur, kur tik buvo galima: „Vienos pirmųjų išpopuliarėjo Dubajaus Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Maldyvų, Kankuno kurorto Meksikoje kryptys.

Vėliau prie šių krypčių prisidėjo Kanarų salos: iš pradžių į jas lietuviai vyko iš kaimyninės Lenkijos, o vėliau Lietuvos kelionių organizatoriai ėmė skraidinti tiesiogiai.

Šiuo metu didelio susidomėjimo sulaukia Egiptas ir Madeiros sala Portugalijoje, kadangi atostogos čia kainuoja gerokai pigiau, nei keliaujant į egzotinę šalį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius