Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepamirštama lietuvio kelionė Rumunijos serpantinais: kitur to vargiai surasi

Keliautojas ir motociklų entuziastas Linas Ramanauskas nutarė – trūksta naujų iššūkių, kodėl gi vienam nepabandžius motociklu apvažiuoti bent dalies Vytauto Didžiojo Lietuvos teritorijos ir nuvykti iki žymiųjų Rumunijos kalnų. Keliautojas tikina – kelionė pareikalavo nemažai jėgų, be to, ypač nemaloniai nustebino patirtis Ukrainoje, tačiau vaizdai važiuojant įspūdingais Rumunijos kalnų serpantinais viską atpirko.
Rumunijos keliai
Rumunijos keliai / 123rf.com nuotr.

L.Ramanauskas pažymi, kad Rumunija gali pasigirti dviem tarp motociklininkų populiariais keliais – Transfegerešanu ir Transalpina, tad natūralu, kad norėjosi ten nuvykti motociklu.

„Transfegerešanas yra labai gražus, nes yra labai aukštai, o Transalpina unikalus tuo, kad apie 92 kilometrus tęsiasi serpantinai per kalnus, niekur kitur tokių kelių nėra“, – sako keliautojas.

L.Ramanauskas pasakoja, kad stengėsi kuo daugiau keliauti bekele. Pasak jo, Ukraina labai nemaloniai nustebino savo keliais, o Baltarusijos keliai nusipelno pagyrų.

Nepaisant nelengvų sąlygų, L.Ramanauskas jau ruošiasi vykti į naują kelionę per Baltarusiją, Ukrainą, Gruziją iki Kaspijos jūros.

Daugiau apie kelionę – pokalbio įraše.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius