Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Odesoje poilsiautojai maudosi jūroje nepaisydami minų – policija nuleido rankas

Ukrainos Odesos kurorte, kurį atakuoja Rusijos karinės pajėgos, poilsiautojai, nesibaimindami jūrinių minų, maudosi jūroje, o paplūdimiuose ilsisi ir deginasi. Pareigūnai bandė kovoti su šia „pramoga“ ir drausminti poilsiautojus, tačiau galiausiai nuleido rankas, skelbia Ukrainos naujienų agentūra UNIAN.
Poilsiautojai Odesoje
Poilsiautojai Odesoje / Kadras iš vaizdo medžiagos

Situaciją viename Odesos paplūdimių iliustruoja socialiniuose tinkluose paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame šalimais poilsiautojų sėdintys policijos pareigūnai tiesiog stebi pramogų išsiilgusius žmones.

Kaip pažymi UNIAN, policijos pareigūnai pavargo bandydami įtikinti neatsargius poilsiautojus, kad maudynės jūroje, kurioje yra minų, gali baigtis tragedija. Tačiau šalies teisėsaugos institucijos „turėjo pripažinti pralaimėjimą kovoje dėl jūros“.

Paskelbtas vaizdo įrašas socialiniuose tinkluose sulaukė daug audringų diskusijų ir reakcijų.

Teigiama, kad viena iš priežasčių, kodėl poilsiautojai nebijo rizikuoti maudynėmis jūroje, tai noras vykstant karui „iš gyvenimo pasiimti viską, kas įmanoma“.

UNIAN taip pat primena, kad anksčiau Odesos srityje maudydamasis jūroje po sprogimo žuvo vyras. Liudininkai tuomet pasakojo, kad vyras paplūdimyje šventė savo gimtadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius