Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pabėgimas nuo karantino į Stambulą – kaip viskas atrodo?

Laisvės ištroškę europiečiai šią žiemą bėgo – ir tebebėga – į Dubajų, Maldyvus, Kanarų salas, dar vieną kitą laisvės oazę kažkur už jūrų marių, kur nereikia kaukių, negniuždo karantinas ir nevaržo kiti ribojimai. Bet tokios laisvės nebūtina ieškoti labai toli – pabėgti nuo karantino galima ir šiek tiek arčiau – viena iš mūsų „klasikinių“ vasaros atostogų krypčių, tiesa, su šiokiomis tokiomis išlygomis.
Pavasaris Stambule
Pavasaris Stambule / Zumapress/Scanpix nuotr.

Toji nesenstanti atostogų klasika – Turkija, kurios kurortuose dar per šalta ir per tuščia, užtat didieji miestai – Izmiras, Ankara, Stambulas ir kiti – taiko labai įdomų karantino modelį – draudimai galioja turkams, bet ne užsieniečiams!

„Turkish Airlines“ jau kurį laiką vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Stambulą, todėl, panorus visomis prasmėmis laisviau atsikvėpti, tereikia šokti į lėktuvą ir po dviejų su puse valandų jau galima pramogauti viename įdomiausių, žaviausių ir spalvingiausių pasaulio miestų.

Viliojanti mintis? Išskridau patikrinti, kiek laisvės ten galima tikėtis ir kaip atrodo toks diferencijuotas karantinas didžiausiame ir gyvybingiausiame Turkijos mieste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius