Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Air Baltic“ atnaujina skrydžius iš Rygos į Helsinkį, Miuncheną ir Berlyną

Latvijos oro bendrovė „Air Baltic“, gavusi specialųjį susisiekimo ministerijos leidimą, nuo gegužės 25 dienos atnaujins tiesioginius skrydžius iš Rygos į Helsinkį ir į Miuncheną, o nuo birželio 1-osios – iš Rygos į Berlyną.
„airBaltic“ lėktuvas
„airBaltic“ lėktuvas / „airBaltic“ nuotr.

Pasak susisiekimo ministro Talio Linkaičio patarėjos ryšiams su visuomene Ilzės Salnos, ministerija sprendimus dėl tarptautinių skrydžių atnaujinimo priima atsižvelgdama į Baltijos šalių sveikatos apsaugos tarnybų parengtą bendrą tarptautinių kelionių rizikos vertinimo metodą.

Skrydžiai į Berlyną, Helsinkį ir Miuncheną turės tokį pat statusą, kaip ir skrydžiai iš Rygos į Frankfurtą ir Oslą, kuriuos „Air Baltic“ leista vykdyti iki birželio 9 dienos. Skristi leidžiama paskirties šalies piliečiams arba nuolatiniams gyventojams, tranzito keleiviams arba turintiesiems leidimą dirbti.

I.Salna naujienų agentūrai BNS taip pat pranešė, jog susisiekimo ministerija Vokietijos oro bendrovei „Lufthansa“ leido birželio 2, 4, 6 ir 9 dienomis atlikti skrydžius į Frankfurtą.

Paklausta, ar artimiausiu metu bus leista vykdyti dar daugiau skrydžių, ministro patarėja atsakė, jog tai priklausys nuo paklausos ir kompetentingų institucijų sprendimų.

Gegužės 18 dieną „Air Baltic“ atnaujino skrydžius iš Rygos į Taliną ir Vilnių. Be to, oro bendrovė kasdien vykdo specialiuosius skrydžius į Frankfurtą ir Oslą.

Keleiviams primygtinai rekomenduojama prieš skrydį patikrinti atvykimo į paskirties šalį sąlygas ir oro uostuose nustatytus apribojimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius