Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 08 /14:26

„FlixBus“ pradės pervežimus tarp Baltijos šalių, Lenkijos ir Vokietijos

„FlixBus“ prekės ženklą naudojanti Vokietijoje registruota tarptautinio keleivių pervežimo autobusais bendrovė kitą savaitę pradės pervežimus tarp Baltijos šalių, Lenkijos ir Vokietijos
„FlixBus“
„FlixBus“ / Bendrovės nuotr.

„FlixBus“ vykdomojo direktoriaus Lenkijoje, Baltijos šalyse ir Ukrainoje Michailo Lemano teigimu, į Baltijos šalių rinką planuota žengti pirmajame šių metų pusmetyje, tačiau planus pakoregavo koronaviruso pandemija bei siekis sukurti pervežimų tinklą.

„Iš pradžių planavome pradėti pervežimus pirmąjį šių metų pusmetį, pradedame viena savaite vėliau. Labiausiai tai lėmė pandemija, tačiau taip pat norėjome sukurti pirmąjį tinklą, kurį turime Lenkijoje ir Vokietijoje, kad jis būtų pritaikytas keleiviams, atvykstantiems iš Baltijos šalių“, – spaudos konferencijoje sakė M.Lemanas.

„Atidarę linijas Rygoje, Taline, Kaune ar Vilniuje, tuos miestus sujungiame su tam tikru tinklu, su miestais pakeliui link Varšuvos ar Berlyno, tuomet galima keliauti po visą Europą – su vienu sustojimu nuvykti į Ispaniją, pietinę Italiją, Jungtinę Karalystę, Kroatiją ar bet kur kitur“, – pridūrė jis.

Iš viso bendrovė „FlixBus“ siūlo 19 kelionės krypčių Baltijos regione, tačiau dėl minėto tinklo Baltijos šalių keleiviai iš Varšuvos gali pasiekti daugiau kaip 100 krypčių.

„FlixBus“ suplanavo penkis maršrutus: Ryga-Varšuva, Kaunas-Varšuva, Ryga-Kaunas-Lomža-Varšuva, Talinas-Ryga-Varšuva bei Vilnius-Varšuva-Berlynas. Lietuvoje šie maršrutai taip pat tęsis per Panevėžį, Druskininkus, Marijampolę ir Šiaulius.

„FlixBus“ maršrutais veža bendrovės partneriai, Baltijos regione naujaisiais maršrutais veš Lietuvos autobusų bendrovė „Ollex“. Pirmieji reisai Baltijos šalyse numatomi nuo liepos 16 dienos.

„FlixBus“ prekės ženklas priklauso Vokietijos bendrovei „FlixMobility GmbH“.

29 Europos valstybėse veikianti „FlixBus“ aptarnauja apie 2,5 tūkst. autobusų linijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius