Indijoje keleivis lėktuve sukėlė paniką – bandė atidaryti išėjimo duris

Indijoje vienas lėktuvo keleivis sukėlė paniką mėgindamas atidaryti lėktuvo išėjimo duris, tikriausiai palaikęs jas durimis į tualetą, pranešė oro bendrovė ir žiniasklaida.
Keleiviai lėktuve
Lėktuvas / 123rf.com

Vyras šeštadienį skrido „GoAir“ lėktuvu iš Naujojo Delio į Patną ir skrydžio metu pabandė atidaryti lėktuvo užpakalinio išėjimo duris, pranešė bendrovė.

„Kitas keleivis sukėlė aliarmą ir įgula jam sutrukdė“, – sakoma „GoAir“ pareiškime, kuris antradienį elektroniniu paštu buvo atsiųstas naujienų agentūrai AFP.

Indijos žiniasklaidos pranešimuose sakoma, kad trečią dešimtį baigiantis vyras skrido pirmą kartą.

123rf.com nuotr./Lėktuvas
123rf.com nuotr./Lėktuvas

Kitiems keleiviams paklausus, ką jis daro, vyras atsakė, kad jam „skubiai reikia pasinaudoti tualetu, ir toliau klibino išėjimo duris“, remdamasis oro uosto pareigūnu rašė Kolkatoje leidžiamas laikraštis „The Telegraph“.

„Užvirė tikras pragaras, jis buvo sulaikytas ir galiausiai perduotas mums. Pasak jo, painiava kilo todėl, kad jis lėktuvu skrido pirmą kartą gyvenime“, – laikraščiui sakė Mohammadas Sanowaras Khanas.

„GoAir“ nurodė, kad lėktuvui saugiai atskridus į Patną keleivis buvo perduotas pareigūnams, kurie atliks tolesnį tyrimą.

Oro bendrovės atstovas pridūrė, kad vyrui šiaip ar taip nebūtų pavykę atidaryti durų – dėl oro slėgio salone.

Indijos aviacijos rinkoje keleivių skaičius per pastarąjį dešimtmetį padidėjo šešis kartus, nes auganti vidurinė klasė naudojasi geresniu susisiekimu ir pigiais skrydžiais. Daug žmonių ryžtasi skristi pirmą kartą.

Minimas incidentas įvyko praėjus beveik savaitei po atsitikimo, kai bendrovės „Jet Airways“ lėktuvo įgulai pamiršus spustelėti oro slėgį salone reguliuojantį jungiklį, daugiau kaip 30-čiai keleivių iš ausų ir nosies pasipylė kraujas.

Iš Mumbajaus į Džaipurą skridęs lėktuvas su 166 keleiviais turėjo grįžti atgal. Nukentėjusiesiems buvo suteikta medicininė pagalba, o įgulos įgaliojimai buvo sustabdyti, kol vyksta tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius