-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Italija pagrasino neleisti „Ryanair“ vykdyti skrydžių į šalį

Italijos nacionalinė civilinės aviacijos tarnyba ENAC trečiadienį grasino sustabdyti „Ryanair“ leidimą vykdyti skrydžius į šalį dėl įtariamų saugos taisyklių, susijusių su siekiu sustabdyti koronaviruso plitimą, pažeidimų.
„Ryanair“
„Ryanair“ / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

ENAC apkaltino Airijos pigių skrydžių bendrovę „pakartotiniais šiuo metu galiojančių sveikatos apsaugos taisyklių, įvestų Italijos vyriausybės siekiant apsaugoti keleivius nuo COVID-19, pažeidimais“.

„Ne tik nesilaikoma įpareigojimo išlaikyti atstumą tarp keleivių, bet ir nepaisoma sąlygų, leidžiančių daryti išimtį iš šios taisyklės“, – sakoma pranešime.

Jei „Ryanair“ ir toliau nesilaikys taisyklių, ENAC „sustabdys bet kokią oro transporto veiklą nacionaliniuose oro uostuose, reikalaudama, kad vežėja visus keleivius, kurie jau turi bilietus, nukreiptų kitais maršrutais“.

Italija buvo pirmoji Europos Sąjungos šalis, kurią smarkiai paveikė pandemija, pagal oficialius duomenis, nusinešusi daugiau nei 35 000 žmonių gyvybes, tačiau šiuo metu šalyje viruso plitimo greitis yra daug mažesnis nei kitose ES šalyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius