Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būriai turistų traukia į besiginkluojančią Šiaurės Korėją – turistinių kelionių paklausa į šalį išaugo 400 procentų

Kol Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas vis garsiau ir aktyviau skelbia karingus pranešimus, branduoliniu ginklu grasindamas ne tik savo amžinajai priešei kaimynei Pietų Korėjai, bet ir JAV su Kinija, į pačią Šiaurės Korėją pradėjo plūsti būriai nuotykių ištroškusių turistų. Turų į Šiaurės Korėją paklausa per pastaruosius kelis mėnesius šoktelėjo net 400%, skelbia „The Telegraph“.
Šiaurės Korėjoje švenčiamas sėkmingas raketos paleidimas
Šiaurės Korėjoje švenčiamas sėkmingas raketos paleidimas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Regent Holidays“, viena didžiausių ir žinomiausių kelionių agentūrų Didžiojoje Britanijoje, teigia, jog pastaruoju metu turistų susidomėjimas Šiaurės Korėja auga kasdien tiesiog kaip ant mielių.

Pasak Djilian Leaning, kelionių agentūros marketingo direktorės, per keletą mėnesių susidomėjimas kelionėmis į Šiaurės Korėją išaugo net 400%. Šį augimą moteris aiškina tuo, jog šalis atsidūrė pasaulio naujienų dešimtuke. Apskritai, jei šalis dažnai minima žiniasklaidoje, nesvarbu ar gerame ar blogame kontekste, tai didina susidomėjimą ja.

Teigiama, jog dauguma žmonių niekuomet nebuvo Šiaurės Korėjoje, tačiau išgirdę apie šią šalį naujienose, paieškoję papildomos informacijos apie ją internete, jie susidomi paskutiniu tikro komunizmo pavyzdžiu pasaulyje ir nori patys spėti pamatyti šią šalį savo akimis.

Tiesa, šiuo metu vykti į Šiaurės Korėją ryžtasi daugiausiai karo turizmo, nuotykių ir pavojų mėgėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius