Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas dėsis pirmajame „Virgin Voyages“ kruiziniame laive suaugusiems?

„Virgin Voyages“ – tai 2014 metais įkurta kruizų bendrovė. Ši įmonė buvo įkurta su viena mintimi – visiems laikams pakeisti kruizų pramonę. Ir štai, jau kitą mėnesį per Šv. Valentino dieną bus imta parduoti kelialapius į pirmąjį kruizą. Beje, į tebestatomą „Scarlet Lady“ bus priimami tik suaugusieji, tai kas ten tokio dėsis?
„Scarlet Lady“ laivas
„Scarlet Lady“ laivas / „Virgin Voyages“ iliustr.

Kruiziniai laivai yra statomi nuolat, ir įvairios akcijos yra rengiamos gana dažnai, tačiau apie tai rašyti neverta. Seni geri kruizai rengiami dažniausiai šiltuosiuose pasaulio kraštuose, ir žmonėms jie labai patinka. Tai yra gera proga atsipalaiduoti ir iš esmės be didesnių pastangų pakeliauti po nematytus kraštus. O ir pati kelionės priemonė yra labai įdomi ir įspūdinga – kas nenorėtų porą savaičių pabūti milžiniškame laive?

Pasirodo, to nenorėtų daugelis žmonių. Daugelis žmonių žino, kad kruizus dažniau renkasi pagyvenę žmonės, kurie ieško ne tik naujų įspūdžių, bet ir ramybės. Jaunesni keliauja kitokiais būdais ir mėgsta labiau spontaniškas atostogas be tokio griežto plano. „Virgin Voyages“ nusprendė susižerti būtent tokius klientus – žmones, kurie įprastai į kruizus nesiveržia. Ir būtinai tik suaugusiuosius.

Pirmasis laivas bus pakrikštytas „Scarlet Lady“ vardu. Jis pradėtas statyti 2017 metų pavasarį, o jau kitais metais plauks į pirmąjį savo kruizą. Jis bus įrengtas labai prabangiai, tačiau kai kurių tradicijų bus atsisakyta. Pavyzdžiui, jokių formalių vakarėlių – kostiumas šiame laive nebus būtinas, kad ir kur eitumėte. Nors „Scarlet Lady“ bus įrengta bent 20 maitinimo įstaigų ir barų, paskirto maitinimo laiko nebus. Galėsite valgyti tada, kada norite. Įprastai laikas paskiriamas siekiant išvengti spūsčių bufetuose, bet „Scarlet Lady“ bufeto neturės apskritai.

VIDEO: Virgin Voyages: Scarlet Lady

Nors bus ir paprastesnių kajučių, viršutiniame 15-ame denyje bus įrengtos ypatingai prabangios „RockStar“ klasės kajutės. Jose galėsite rasti to, ką pavadinimas ir išduoda – muzikos instrumentų, barų ir net podiumą. Šie apartamentai turės ir lauko dušus – maudydamiesi galėsite grožėtis jūrų vaizdais. Ir išmaniosios įrangos netrūks. Net apšvietimas prisiderins prie paros laiko, kad tik atostogautojai jaustųsi patogiai.

Lauke keliautojai suras ne vieną baseiną, burbulinę vonią, sporto zonas. „Scarlet Lady“ stengsis saugoti gamtą – laive nebus jokių vienkartinių plastikų, o kambariuose oda mainosi su aplinkai draugiškesnėmis medžiagomis. Viskas skamba labai gražiai, bet kur čia verta klijuoti tą „tik suaugusiems“ lipduką?

Na, „Virgin Voyages“ kruizuose bus tokių paslaugų kaip tatuiruočių ir auskarų salonas , o naktiniai klubai turėtų būti pakankamai pikantiški. Tačiau iš tiesų nieko labai šokiruojančio „Scarlet Lady“ nerasite. Tiesiog čia nebus stengiamasi palaikyti šeimai draugišką aplinką – suaugusieji galės jaustis laisviau, nebus drausminami dėl triukšmo ar linksmybių. Pagal „Virgin Voyages“ tyrimus, į tokį kruizą norėtų leistis 85 % apklaustųjų.

„Scarlet Lady“ talpins 2770 keleivius ir 1160 įgulos narius. Į pirmąją kelionę laivas leisis jau kitais metais – plauks iš Majamio į Karibus. Po to po dar vieną laivą bus paleidžiama kiekvienais metais. Iš viso „Virgin Voyages“ užsakė keturis laivus, kuriuos stato italų „Fincantieri“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius