-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kidy Tour“ grąžina pinigus už atšauktus skrydžius, kuriems negavo leidimų

Šeštadienį „Kidy Tour“ pranešė grąžinantys pinigus klientams. „Dėl atsakingų institucijų nesusikalbėjimo ir biurokratizmo, negalime įvykdyti savo įsipareigojimo parvežti bilietus įsigijusius keleivius namo laiku. Įmonė negali prognozuoti, kiek užtruktų organizuoti skrydį kitomis datomis“, – rašoma pranešime.
„Avion Express“
„Avion Express“ / Bendrovės nuotr.

„Negaišdami itin brangaus klientų laiko šiuo metu, nedelsdami pradeda sumokėtų už bilietus pinigų grąžinimą, kad įstrigę keleiviai galėtų pasinaudoti jais tuojau pat.

Įmonė prašo užpildyti žemiau nurodytą formą dėl pinigų gražinimo: https://www.kidytour.lt/backhome“, – rašoma „Kidy Tour“ pranešime.

Lietuvos kelionių organizatorė „Kidy Tour“ negavo Lietuvos transporto saugos administracijos (LTSA) leidimo vykdyti skrydžius iš Vilniaus į Oslą, Dubliną, Londoną bei atgal. Į savaitgalį ir antradienį turėjusius vykti skrydžius buvo parduota šimtai bilietų, tačiau lėktuvai taip ir nepakils.

LTSA teigė, kad prieš išduodama leidimą turėjo įvertinti tų šalių epidemiologinę situaciją, todėl kreipėsi į Sveikatos apsaugos ministeriją. SAM tikina, kad tokios praktikos nėra, o pačią oro bendrovę kritikuoja dėl to, kad ši pardavinėjo bilietus į skrydžius, kuriems dar neturėjo leidimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius