-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lėktuve sužinojusi, kad serga COVID, moteris 5-ias valandas izoliavosi tualete

Mokytoja iš Mičigano skrisdama į Islandiją lėktuve pasidarė greitąjį COVID testą. Gavusi teigiamą atsakymą, nusprendė izoliuotis lėktuvo tualete. Moteris 5-ioms valandoms užsidarė mažytėje erdvėje.
Marisa Fotieo
Marisa Fotieo / Stop kadras

Marisa Fotieo savo kelione ankštame lėktuvo tualete pasidalijo „TikToke“, kur jos įrašas peržiūrėtas daugiau nei 4 mln. kartų.

Ji pasakojo, kad gruodžio 20 d. skrisdama iš Čikagos į Reikjaviką pajuto perštinčią gerklę. Moteris nusprendė pasidaryti greitąjį COVID testą – jų buvo pasiėmusi į kelionę.

Nors prieš kelionę ji darėsi ir PGR testus, šių atsakymai buvo neigiami, bet lėktuve pasidarytame greitajame teste išryškėjo dvi linijos – tai reiškė, kad atsakymas yra teigiamas. M.Fotieo yra paskiepyta jau ir sustiprinančia skiepų doze.

Moteris nusprendė likti užsidariusi lėktuvo tualete visam likusiam skrydžiui, kuris tęsėsi dar 5 valandas.

„Lėktuve yra 150 žmonių, ir mano didžiausia baimė užkrėsti kitus“, – aiškino ji.

Keleivė CNN pasakojo, kad suvokusi situaciją pradėjo panikuoti – baiminosi dėl savo artimųjų, su kuriais vakarieniavo prieš kelionę. Baiminosi ir dėl kitų keleivių. Galiausiai – ir dėl savęs.

M.Fotieo pasakojo, kad išbūti visą laiką ankštame tualete jai padėjo įgulos narė Ragnhildur „Rocky“ Eiríksdóttir – ši atnešdavo maisto ir gėrimų, vis patikrindavo, ar moteriai viskas gerai. Ji ir padėjo stresuojančiai moteriai nusiraminti.

Iš pradžių buvo ieškoma būdų, kaip persodinti keleivius, kad ir M.Fotieo galėtų skristi sėdėdama salone, toliau nuo visų žmonių. Bet skrydyje buvo tiesiog per daug žmonių, tad ji nusprendė likti tualete.

Keleivė atskleidė, kad po skrydžio ji sulaukė gėlių ir mažos Kalėdų eglutės su lemputėmis iš skrydžio palydovės. „Tai buvo taip nuoširdu. Ši moteris yra angelas“, – M.Fotieo viešai dėkojo įgulos narei.

Atvykusi į Reikjaviką moteris izoliavosi viešbutyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius