Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didieji kelionių organizatoriai Egipte esančius lietuvius skubos tvarka gabena namo

Lietuvos turizmo asociacijos nariai ir didžiausi šalies kelionių organizatoriai „Novaturas“ bei „Tez Tour“ per pirmadienį ir antradienį sieks visus Egipte esančius klientus pargabenti namo. Žmonėms parskraidinti organizuojami papildomi užsakomieji reisai iš populiariausių Egipto kurortų – Hurgados ir Šarm el Šeicho. 
Viešbutis Egipte
Viešbutis Egipte / 123rf.com nuotr.

Keliautojų prašoma vadovautis kelionių organizatorių atstovų teikiama informacija bei rekomendacijomis ir būti pasirengus. Siekiama, kad visi klientai grįžtų namo per pirmadienį ir antradienį, bet dėl neeilinės situacijos aviacijoje dalis žmonių vėliausiai gali grįžti kovo 18 d., trečiadienį.

Šiuo metu Egipto kurortuose poilsiauja 1433 „Tez Tour“ ir „Novaturo“ klientai. Žmonių prašoma sekti kelionių organizatorių atnaujinamą informaciją.

Kelionių organizatorių atstovai Egipte pataria iki kelionės namo žmonėms likti viešbučių teritorijose. Kelionių organizatoriai stengiasi, kad papildomų saugumo ir higienos priemonių imtųsi ne tik viešbučiai ir kurortai, bet ir aviacijos partneriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius