Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lux Express“ laikinai sumažina tarptautinių išvykimų skaičių

Nuo pirmadienio „Lux Express“ vykdys keturis išvykimus tarp Talino ir Rygos miestų ir tris išvykimus tarp Vilniaus ir Rygos. Ryga–Tartu maršrutas yra laikinai uždaromas, tačiau Tartu „Lux Express“ autobusu bus pasiekiamas keliaujant per Pernu, skelbia bendrovė.
"Lux Express" autobusas
"Lux Express" autobusas / Bendrovės nuotr.

„Rugpjūčio pabaigoje matėme ženkliai sumažėjusį tarptautinių kelionių poreikį. Neaiškumas dėl galimų apribojimų daro neigiamą įtaką keleivio pasitikėjimui keliauti tarp valstybių“, – teigė „Lux Express“ tarptautinio verslo vadovas Raitas Remmelis.

Jis pridūrė, kad vasaros viduryje kelionių poreikis atrodė daug žadantis, tačiau padėtis vasaros pabaigoje jau nebebuvo tokia teigiama.

„Siekdami išlaikyti optimalų išvykimų skaičių, tęsiame rytinį, dieninį ir vakarinį išvykimus tarp Baltijos šalių sostinių“, – paaiškino Remmelis.

„Jei paklausa ir toliau mažės, vykdysime vadinamuosius gelbėjamuosius reisus, kad sujungtume Baltijos šalių sostines. Tai darysime tol, kol mūsų autobusams bus leista kirsti sieną, nes mūsų misija – sujungti miestus ir žmones. Žinoma, norėtume, kad išvykimų būtų daugiau, tačiau važiuoti tuščiais autobusais kelis kartus per dieną nebūtų finansiškai tvarus sprendimas. Kasdien stebime situaciją ir esame pasirengę greitai priimti sprendimus, jei tam bus poreikis“, – pridūrė „Lux Express“ tarptautinio verslo vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius