Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėtumas leidžiantis: du trečdaliai lėktuvo keleivių sužinojo įlipę ne į tą lėktuvą

Du trečdaliai vieno skrydžio keleivių lėktuve Švedijoje atsidūrė per klaidą. Tą jie suvokė tik tada, kai nusileido už 1,2 tūkst. kilometrų nuo tos vietos, kur turėjo nuskristi.
Keleiviai lėktuve
Keleiviai lėktuve / 123rf.com nuotr.

34 keleiviai iš Sundsvalio Švedijoje turėjo skristi į šios šalies miestą Geteborgą, tačiau atsidūrė šiauriniame mieste Liuleo, rašo „Aftonbladet“.

„Nextjet“ orlaivyje iš viso telpa 50 keleivių. Kiek iš viso buvo keleivių, nėra skelbiama, bet tai reiškia, kad geriausiu atveju tik 16 žmonių iš tiesų nuskrido ten, kur ir norėjo.

Dėl prasto oro „Nextjet“ buvo priversti atšaukti skrydį iš Sundsvalio į Geteborgą, tačiau keleiviams tebuvo pasakyta, kad skrydis vėluos. Palaukę kelias valandas jie nuskenavo savo įlaipinimo bilietus prie vartų ir sulipo į orlaivį, kuris, manė, juos nuskraidins į tikslą.

Tik besileidžiant Liuleo 34 keleiviai sužinojo, kad jie – už 1,2 tūkst. km nuo Geteborgo. Tuo tarpu dalis keleivių, kurie ir norėjo į jį nuskristi, buvo palikti oro uoste. Jiems pasakyta, kad jų skrydis atšauktas.

„Aš tiesiog juokiausi. Ką daugiau gali padaryti?“ – „Aftonbladet“ sakė keleivis Rogeris Leirvikas.

Anot avialinijų, įvyko nesusikalbėjimas tarp Sundsvalio oro uosto ir „Nextjet“. Ne į tą miestą nuskraidinti keleiviai buvo vienai nakčiai apgyvendinti viešbutyje, o ryte nuskraidinti į Geteborgą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius