Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norvegija Lietuvą įtraukė į „oranžinių“ šalių sąrašą – griežtėja atvykimo taisyklės

Norvegija įtraukė Lietuvą į „oranžinių“ šalių sąrašą – tai reiškia, kad atvykimo į Norvegiją taisyklės yra sugriežtintos. Ne visiems asmenims leidžiama atvykti į Norvegiją, pranešė Norvegijos ambasada Lietuvoje.
Norvegija
Norvegija / 123rf.com

Nuo rugpjūčio 9 d. Norvegijos Vyriausybės sprendimu Lietuva įtraukta į „oranžinių“ šalių sąrašą.

„Oranžinėms“ šalims yra taikomos „raudonų“ šalių taisyklės. Tai reiškia, kad nuo rugpjūčio 9 d. iš Lietuvos ir kitų šalių, įtrauktų į šį sąrašą, atvykstantiems asmenims privaloma pateikti neigiamą COVID-19 testo rezultatą, taip pat užpildyti atvykimo į šalį registracijos formą, atlikti testą atvykus į šalį ir izoliuotis pagal nustatytus reikalavimus.

Be to, į Norvegiją gali atvykti tik turintys tam teisę (daugiau informacijos – https://www.udi.no/en/about-the-corona-situation/ ).

Šios sąlygos negalioja pasiskiepijusiems ir turintiems tai patvirtinantį ES skiepų sertifikatą. Taip pat tiems, kurie per paskutiniuosius 6 mėnesius persirgo Covid-19.

Lietuva savo skelbiamame paveiktų šalių sąraše Norvegiją yra priskyrusi geltonajai zonai. T.y., reikia išsitirti dėl koronaviruso ir prieš kelionę, ir jau atvykus į Lietuvą. Daugiau rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius