Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pigiau nei dienos pietūs: į Oslą – už 2,99 euro

Sykį pasakykite „ne“ vienai ledų porcijai ar bokalui alaus ir už sutaupytus pinigus rudenį leiskitės aplankyti Oslą. Kaip tai įmanoma?
Oslas
Oslas / 15min montažas

Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ rugsėjo 28 arba 30 dienomis siūlo skrydžius į Norvegijos sostinę vos už 2,99 Euro. Tiesa, tik į vieną pusę.

Norite aplankyti savo pažįstamą ar bičiulį? Skristi į tolimus kraštus iš Oslo? Ar tiesiog pažinti Skandinaviją? Kad ir kurį variantą pasirinktumėte, atsisakyti tokio pasiūlymo sunku.

Tiesa, pats oro uostas įsikūręs apie 60 kilometrų nuo pačio Oslo. Nusigauti tiek traukiniu, tiek autobusu iki miesto jums kainuos dar papildomus 17,2-17,8 euro.

Kaip žinia, kainos Norvegijoje kandžiojasi, tačiau tokiu metu rasti dvivietį kambarį nakčiai miesto centre galima ir už 70 eurų.

Nakvynės Osle galima ieškoti ir per „Airbnb.com“ puslapį. Jeigu ten dar nesate užsiregistravę, tai galite padaryti paspaudę čia ir taip gauti piniginę premiją savo pirmai nakvynei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius