Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skelbiami papildomi skrydžiai į Norvegiją ir iš jos: bilietai – po 390 Eur

Susisiekimo ministerija informuoja, kad Norvegijoje esantiems lietuviams kovo 25 d. planuojamas užsakomasis skrydis iš Oslo į Kauną. Taip pat bus suteikta galimybė Norvegijoje savo gyvenamąją vietą deklaravusiems ir dirbantiems lietuviams skristi iš Kauno į Oslą.
Trolio liežuvis Norvegijoje
Norvegija / 123rf.com nuotr.

DAT avialinijų duomenimis, pirmo užsakomojo skrydžio Oslas–Vilnius bilietai buvo išparduoti greičiau nei per 24 val., tad atsižvelgiant į didelį Lietuvos piliečių poreikį grįžti į Lietuvą, DAT avialinijos, bendradarbiaudamos su Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerija ir Lietuvos ambasada Norvegijoje, vykdys papildomą skrydį ATR orlaiviu iš Oslo į Kauną.

Skrydis iš Oslo Gardermoen oro uosto vyks trečiadienį, kovo 25 d., 13.30 val. Norvegijos laiku, atvykimas į Kauną – 16.50 val. Lietuvos laiku.

Bilietus galima įsigyti svetainėje https://dat.dk/oslokaunas pasirinkus kryptį Oslas–Kaunas, kovo 25 d., bei sekant tolimesnius pateiktus nurodymus.

Bilieto kaina asmeniui: 390 Eur.

Bagažas: 8 kg rankinis bagažas + 15 kg registruotis (kiekis ribotas).

Taip pat bus suteikta galimybė Lietuvos piliečiams, deklaravusiems savo gyvenamąją vietą bei galintiems įrodyti, jog yra dirbantys Norvegijoje, kovo 25 d. vykti iš Kauno į Oslą. Skrydis iš Kauno į Oslo Gardermoen oro uostą vyks 11.40 val. Lietuvos laiku, atvykimas į Oslą 13.00 val. Norvegijos laiku.

DAT avialinijos informuoja, kad Lietuvos piliečiai, norintys vykti Kaunas–Oslas kryptimi, privalo pateikti dokumentus, įrodančius jų nuolatinę gyvenamąją vietą Norvegijoje arba darbo santykius patvirtinančius dokumentus. Nepateikę tokių dokumentų, jie bus deportuoti atgal į Lietuvos Respubliką.

Daugiau informacijos teikia DAT avialinijų klientų aptarnavimo centras:

pirmadienį–antradienį (08.00–17:00 val.) telefonu +45 76 92 30 40 arba el. paštu kundeservice@dat.dk.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius