Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Skrydžiai į niekur“ ateina ir į Baltijos šalis: iš Rygos – neįprastas maršrutas

Spalio pabaigoje iš Rygos oro uosto lėktuvas kils neįprastu maršrutu – Ryga-Ryga. Pakilęs „airBaltic“ lėktuvas nuskris iki Baltijos jūros, keleiviai galės stebėti saulėlydį, ir tuomet nenusileidęs grįš atgal į Latvijos sostinę.
Air Baltic
Air Baltic / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

Skelbiama, kad pusantros valandos truksiantis skrydis įvyks spalio 25 d., jį organizuoja kelionių agentūra „Balt-Go“ kartu su oro linijomis „airBaltic“. Maršrutu Ryga-Ryga skris lėktuvas „Airbus A220-300“.

Iš viso parduodami 135 bilietai, jų kainos prasideda nuo 159 Eur.

Žadama, kad keleiviams neįprastos kelionės metu bus siūlomi restorano lygio patiekalai, o gidu bus žinomas aktorius Andris Bulis.

Jeigu oro sąlygos leis, lėktuvas turėtų nusileisti į žemesnį – 900-1000 metrų – aukštį, ir tuomet keleiviai pro langus galėtų matyti Kuržemės grožį. Planuojama, kad orlaivis virš Pavilostos, bus tuo metu, kai į Baltijos jūrą leisis saulė, tad keleiviams atsivers gražūs vaizdai.

Tokie skrydžiai „į niekur“, kai lėktuvas pakyla, apsuka ratą ir grįžta į tą patį oro uostą, jau siūlomi Azijoje, Australijoje. Tiesa, jie susilaukė ir nemažai aplinkosaugininkų priekaištų dėl poveikio aplinkai.

Kaip 15min jau rašė, aviacijos pramonei susidūrus su neregėto masto krize, kelios vežėjos, įskaitant Australijos, Japonijos ir Taivano oro linijas, pradėjo siūlyti trumpus skrydžius, kurie prasideda ir baigiasi tame pačiame oro uoste, kad surinktų daugiau grynųjų.

Skrydžiai, siūlomi kelionių ištroškusiems žmonėms, norintiems pasinaudoti galimybe paskraidyti tuo metu, kai galioja su koronavirusu susiję apribojimai, sulaukė stebėtino populiarumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius