Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svajonių darbas: kraustykitės į Islandiją, keliaukite po pasaulį ir gaukite algą

Jeigu kada svajojote gyventi Islandijoje ir kartu keliauti po visą pasaulį, skaitykite toliau. Šis darbo pasiūlymas gal kaip tik jums.
Islandija
Islandija / 123rd.com nuotr.

Mažų sąnaudų avialinijos „WOW Airlines“ siūlo vieną įdomiausių vasaros darbų. 3 mėnesius gyvenimo Reikjavike, automobilį, keliones tomis kryptimis, kur skraidina oro bendrovė, ir 4,5 tūkst. JAV dolerių algą. Ir visa tai – ne tik tau vienam, bet ir draugui.

Darbas tęstųsi nuo birželio 1 iki rugpjūčio 15 dienos. Per tą laiką galėsite tyrinėti Islandiją, kurioje vasarą per poliarines dienas bus šviesu vos ne visą parą. Dar daugiau – bus galima ir nemokamai skraidyti šiomis avialinijomis, kurių krypčių sąraše – ir Niujorkas, ir Paryžius, ir Gran Kanarija, ir dar daug kitų žavių vietų kelionei.

Iš viso bus galima pasirinkti net 8 miestus iš 38, į kuriuos skraidina „WOW Airlines“.

Šis darbas nebus tik pramoga, reikės atidžiai dokumentuoti visą savo patirtį – nuo finansinių dalykų iki ekskursijų – ir sukurti virtualius gidus.

Norintieji kandidatuoti turi nufilmuoti trumpą vaizdo siužetą savo gimtajame mieste, jame pateikti smagų patarimą keliaujantiems ir įkelti jį į travelguide.wowair.com. Siųsti vaizdo įrašus galima iki gegužės 14 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius