Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turizmo milžino TUI startas Lietuvoje – atsargiais žingsneliais

Nemažai išgirdusių apie TUI veiklos Lietuvoje pradžią vylėsi išvysti naujas kryptis Lietuvos oro uostų žemėlapyje. Išaugusias viltis kiek sutramdė ketvirtadienį paaiškėjusios detalės – į Lietuvą TUI bent jau iš pradžių žengia be savo lėktuvų ir su lietuvių poilsiautojams jau gerai pažįstamomis kryptimis – Ispanija, Kipru, Turkija ir Italija. Daugiau naujienų ir egzotikos Lietuvos keliautojams žadama pasiūlyti vėliau.
Antalija, Kaputas paplūdimys
Antalija / 123rf.com

Skrydžiai – ne TUI lėktuvais

„TT Baltics“, kuri darbą pradėjo TUI franšizės pagrindu, generalinis direktorius Ričardas Nosevičius 15min teigė, kad pirmieji skrydžiai iš Lietuvos bus vykdomi kitų metų pavasarį.

Kelionės minėtomis kryptimis bus vykdomos sezono metu. „Nuo balandžio iki lapkričio – į Turkiją, nuo gegužės iki spalio – į Ispaniją, Italiją ir Kiprą“, – aiškino R.Nosevičius.

Dar nėra aišku, į kuriuos kurortus konkrečiai bus skraidinami keliautojai. „Šiuo metu galiu tvirtai atsakyti, kad skrydžiai į Turkiją vyks per Antalijos oro uostus“, – kol kas tik tiek atskleidė „TT Baltics“ vadovas.

Kelionių operatoriaus atstovas žadėjo, kad vėliau bus praneštos ir atostogų kryptys kitais sezonais – jų sąrašas bus tikrai plečiamas, atsiras ir daugiau egzotikos.

Visose Baltijos šalyse veiklą pradėjęs kelionių operatorius kol kas daugiausia skrydžių siūlys iš Lietuvos. „Iš Latvijos startuosime su skrydžiais į Turkiją, Bulgariją, Ispaniją, o iš Estijos – į Turkiją ir Kiprą“, – 15min sakė R.Nosevičius.

TUI nuotr./Ričardas Nosevičius
TUI nuotr./Ričardas Nosevičius

Keliones bus galima įsigyti šią savaitę – iš su TUI bendradarbiaujančių agentūrų. „Siekiame, kad TUI kelionės žmonėms būtų kuo prieinamos, ir jas platintų kuo didesnis kelionių agentūrų skaičius. Šį tikslą įgyvendinsime per pirmąjį mūsų veiklos mėnesį“, – teigė jis.

Nors „TUI Group“ turi šešias avialinijas su 150 lėktuvų, kol kas nė vienas orlaivis nebus siunčiamas į Lietuvą. „Pirmaisiais veiklos metais skrydžių TUI lėktuvais neplanuojame“, – teigė „TT Baltics“ direktorius. Pasak R.Nosevičiaus, keliautojai bus skraidinami tiek užsakomaisiais, tiek reguliariaisiais skrydžiais, kurių programa dar derinama. Ją žadama pranešti netrukus.

Ar laukti paskutinės minutės pasiūlymų?

Viena aktualiausių temų keliautojams – kaina. Pavyzdžiui, Lietuvai skirtoje TUI svetainėje matyti, kad kelionių į Turkiją anksčiausia data – 2019-ųjų balandžio 4 d. Pirmąjį mėnesį kelionės paketo kaina dviem žmonėms 4 žvaigždučių viešbutyje 7 naktims prasideda nuo 733 eurų.

R.Nosevičius tikino, kad TUI pelnyti populiarumą visame pasaulyje leido tai, jog šis prekės ženklas išsiskiria kainos ir kokybės santykiu. „Sau tinkamų sprendimų ras ir šeimos, planuojančios ekonomines keliones, ir patyrę keliautojai, ieškantys išskirtinių, egzotinių krypčių“, – tikino jis.

TUI lėktuvas
TUI lėktuvas

R.Nosevičius pabrėžė, kad jiems, kaip kelionių organizatoriams, svarbiausia tai, kad keliautojams būtų galima pasiūlyti kokybę ir saugumą už rinkos kainą.

TUI pasaulyje garsėja ir itin patraukliais paskutinės minutės pasiūlymais. Ar Lietuvos keliautojai irgi galės jų tikėtis?

Daugelis keliautojų yra atpratę nuo tokio komforto, ir mes siekiame sukurti maksimaliai patogią kelionės patirtį, – sakė R.Nosevičius.

„Lietuvoje TUI taip pat turės paskutinės minutės pasiūlymų. Tačiau noriu pabrėžti, kad TUI atveju keliautojams, norintiems gauti patrauklų pasiūlymą, nereikės laukti paskutinės minutės. Mūsų išankstinių kelionių pasiūlymų finansinės sąlygos atitiks paskutinės minutės kelionių įkainių lygį“, – teigė R.Nosevičius.

Jis pridūrė, kad keliautojams bus siūlomi itin lankstūs kelionės paketai – pavyzdžiui, galimybė be papildomo mokesčio keisti keliautojo vardą ir pavardę, keisti pasirinktą kryptį.

„Daugelis keliautojų yra atpratę nuo tokio komforto, ir mes siekiame sukurti maksimaliai patogią kelionės patirtį“, – sakė R.Nosevičius.

„TUI Group“ turi šešias avialinijas su 150 lėktuvų, daugiau nei 380 viešbučių, 16 kruizinių laivų, padalinius 48 šalyse.

AFP/„Scanpix“ nuotr./TUI kelionių operatorius
AFP/„Scanpix“ nuotr./TUI kelionių operatorius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius