Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ suteiktas „2019 metų aviakompanijos“ apdovanojimas

Didžiausia Centrinėje bei Rytų Europoje žemų sąnaudų oro linijų bendrovė „Wizz Air“ pelnė „2019 metų aviakompanijos“ apdovanojimą. Jis bendrovei buvo suteiktas Ekalyje, Graikijoje, vykusiuose Oro transporto apdovanojimuose (angl. Air Transport Awards), kurių metu bendrovės įvertintos atsižvelgus į visas pagrindines oro transporto industrijos kategorijas, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Wizz Air“
„Wizz Air“ / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

„Šis apdovanojimas – tai dar vienas svarbus pasiekimas „Wizz Air“. Didžiuojamės būdami įvertinti kaip metų aviakompanija. Toks įvertinimas yra sunkaus darbo, kompanijos darbuotojų atsidavimo, klientų pasitikėjimo ir partnerių palaikymo rezultatas. Bendrovė ir toliau gerins klientų patirtį, skatins inovacijas ir užtikrins, kad kiekvienas galėtų pagerinti savo gyvenimą keliaudamas“, – atsiimdamas apdovanojimą sakė „Wizz Air“ vykdomasis viceprezidentas ir direktoriaus pavaduotojas Stephen'as Jones'as.

„Wizz Air“ nuotr./„Wizz Air“ vykdomasis viceprezidentas ir direktoriaus pavaduotojas Stephenas Jonesas
„Wizz Air“ nuotr./„Wizz Air“ vykdomasis viceprezidentas ir direktoriaus pavaduotojas Stephenas Jonesas

Šių metų apdovanojimai surengti bendradarbiaujant su oro transporto organizacija „Hermes“ ir naujienų portalu „ATN – Air Transport News“. Apdovanojimų komisiją sudarė keturi aviacijos industrijos ekspertai: Europos Komisijos mobilumo ir transporto direktorato generalinis direktorius Henrik Hololei, CANSO generalinis direktorius Jeff Poole, oro transporto organizacijos „Hermes“ viceprezidentas Robert Deillon ir „World Bank“ oro transporto vadovas Charles Schlumberger.

„Šie apdovanojimai tapo svarbiu renginiu aviacijos industrijoje. Labai svarbu pagerbti ir išskirti geriausius iš geriausių bei atšvęsti jų pasiekimus“, – renginio metu sakė Oro transporto apdovanojimų prezidentas dr. Kostas Iatrou.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius