Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

1200 km žygio pėsčiomis „Už švarią Lietuvą!“ dienoraštis: Biržai–Papilys (24,77 km)

Įspūdžiais ir patyrimais dalinasi žygeivė Andželika Ciganskaitė, nuotraukos organizatorių ir žygeivių. Kalba neredaguota.
22 diena
Įveiktos 22 dienos!

22 diena

Rugsėjo 6 d.

Biržai–Papilys (24,77 km)

Šiandien nieko neįvyko. Tie patys žmonės. Tos pačios šiukšlės. Ta pati rutina. Atsikėlėme. Pavalgėme. Sukėlėme nuotraukas. Išsiuntėme nuorodas. Susikrovėme daiktus. Išėjome. Ėjome. Ėjome. Ėjome. Prisėdome. Pailsėjome. Vėl ėjome. Atėjome. Pavalgėme. Pasvėrėme šiukšles. Išpylėme. Surūšiavome. Suskaičiavome. Sudėjome į maišus. Sukrovėme į automobilį. Uždarėme duris.

Rytoj viską kartosime iš naujo... Ar galiu pasiimti atostogas? Prašau, nors vieną dieną! Tik vieną... Priešaky dar penkiasdešimt aštuonios... Eidami vis tolstame vienas nuo kito. Kiekvienas sau. Su savo lazda. Savo maišu. Savo mintimis. Savo džiaugsmu. Savo ašaromis...

Jei pasidalintum kaip jautiesi, galbūt mes galėtume padėti. Nesidalinu. Tylime visi. Kuris pirmas išdrįs kalbėti? Šiandien su įprastomis šiukšlėmis surinkome šešis kažkokiose pakuotėse pasislėpusius driežus.

Dėkojame Papilio bendruomenei už priėmimą bendruomenės namuose ir puikiai išrūšiuotą (daržovės ir mėsa atskirai, kad visų mitybos poreikiai būtų patenkinti) troškinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius