Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jūros šventėje – „Lietuvos geležinkelių“ unikalus drezinų ralis ir specialus traukinukas mažiesiems

Artėjantį savaitgalį uostamiestyje vyksiančios Jūros šventės programą praturtins ir specialios „Lietuvos geležinkeliai“ (LTG) pramogos, kuriose dalyvauti bus kviečiami visi norintys, pranešė bendrovė.
Drezinų ralis
Drezinų ralis / Lietuvos geležinkelių nuotr.

Vienas unikaliausių renginių vyks Klaipėdos geležinkelio stotyje, kur azartiškų pramogų išsiilgę šventės dalyviai varžysis drezinų ralyje. Visiškai šalia miesto centro įsikūrusioje stotyje taip pat bus pristatytas naujas šiuolaikiškas LTG įvaizdis, o visą šventinį savaitgalį mieste kursuos specialus traukinukas.

„Jaučiame ypatingą ryšį su Klaipėda, tad kiekvienais metais stengiamės aktyviai įsitraukti į svarbiausią uostamiesčio vasaros šventę ir jos dalyviams iš arčiau pristatyti „Lietuvos geležinkelius“, pasiūlyti ne tik pramogų, bet ir edukacinių veiklų“, – teigia LTG generalinis direktorius Mantas Bartuška.

Naujas įvaizdis

Jūros šventės metu naujasis LTG įvaizdis bus pristatytas ir Jūros šventės dalyviams – LTG generalinis direktorius Mantas Bartuška ir Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas atidengs naująją Stoties iškabą, o ant pastato stogo suplevėsuos LTG vėliava.

Atsinaujinantys LTG 101-ojo gimtadienio proga visuomenei liepos pradžioje pristatė naująjį įvaizdį, kuriuo įprasminami per pastaruosius kelerius metus įgyvendinti reikšmingus pokyčiai bei brėžiami svarbiausi ateities prioritetai – pažanga, tvarumas ir naudos Lietuvai kūrimas.

Pramogos ir mažiems, ir dideliems

Ekstremalių pramogų mėgėjų liepos 25 d., 11.30 val., Klaipėdos geležinkelio stotyje lauks jau ketvirtą kartą LTG organizuojamos drezinų ralio varžybos. Šiose varžybose dalyvauti kviečiami visi – dalyvių registracija vyks varžybų vietoje, o komandą turės sudaryti 2-3 asmenys. Drezina – tai savaeigis geležinkelio vežimėlis, skirtas važiuoti bėgiais.

Klaipėdos geležinkelio stotyje taip pat bus galima pasižvalgyti po lokomotyvo bei keleivinio traukinio mašinistų kabinas, susipažinti su istorine paroda apie keliones traukiniais ir laimėti prizų. Geležinkelio stotyje taip pat lauks virtualios realybės pramogos, žaidimai ir viktorina, o mažuosius draugus pramogauti kvies animatoriai.

Šventės dalyviams LTG pasiūlys specialų traukinuką, kuris nemokamai kursuos maršrutu Atgimimo aikštė – Klaipėdos geležinkelių stotis – Atgimimo aikštė.

Į Klaipėdą – dvigubas traukinio sąstatas

Ieškantiems kelių į Jūros šventę ir nenorintiems gaišti laiko automobilių spūstyse, patogų susisiekimą Klaipėdos link pasiūlys LTG grupės keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“. Šventės išvakarėse, liepos 23 d., 18.40 val., iš Vilniaus į Klaipėdą išvyks dvigubai daugiau nei įprasta keleivių talpinantis keleivinio traukinio sąstatas.

Šiuo maršrutu važiuoja šiuolaikiški traukiniai, kuriuose įrengtos erdvios sėdimos vietos, yra galimybė pasikrauti išmaniuosius įrenginius, naudotis bevieliu internetu, veikia kondicionieriai. Galima rinktis ir sėdimas vietas su staliukais, kartu su savimi vežtis dviračius, augintinius, didesnį bagažą.

Traukinio bilietais raginama pasirūpinti iš anksto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius