Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Smiltynės perkėla“ atnaujina keltų reisus į Jūrų muziejų

Artėjant vasaros sezonui „Smiltynės perkėla“ nuo balandžio 3 d. atnaujina tiesioginius keltų reisus į Jūrų muziejų, kurie bus vykdomi penkias dienas per savaitę. Taip pat dėl keliaujančiųjų patogumo, atsiranda ir papildomi keltų reisai iš Senosios perkėlos, skelbiama pranešime žiniasklaidai.
Smiltynės perkėla
Smiltynės perkėla / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Vien praėjusiais metais į Smiltynę perkelta daugiau kaip pustrečio milijono keleivių. Jų srautas pradeda augti tik atšilus orams, o daugiausiai besikeliančiųjų tradiciškai – vasarą, tuomet kiekvieną mėnesį keltais keliauja beveik po pusę milijono žmonių. Tad siekiant užtikrinti sklandų ir patogų keleivių perkėlimą, koreguojami bei pildomi keltų tvarkaraščiai iš Senosios perkėlos. Tuo tarpu Naujosios perkėlos – nesikeičia, čia keltai ir toliau kursuos visą parą.

„Atsiranda papildomas reisas iš Klaipėdos į Smiltynę 10:30 val., o iš Smiltynės į Klaipėdą – 10:45 val. Pirmadieniais ir antradieniais išliks tiesioginis reisas Klaipėda-Smiltynė 11:00, 13:00 ir 16:00 val., o trečiadieniais-sekmadieniais, juos keis reisai į Jūrų muziejų. Taip pat atsiranda nauji reisai 12:30, 15:30, 17:30 val. Klaipėda-Smiltynė. Papildomi reisai atsiranda dėl šiltėjančių orų ir didėjančio žmonių srauto“, – teigia Pardavimų ir klientų aptarnavimo direktorė Inga Valutienė.

Bus tiesiogiai keliama į Jūrų muziejų

Į Delfinariumą kels keltas „Nida“, kuris plauks „trikampio maršrutu“: Senoji perkėla – Smiltynė – Jūrų muziejus. Tiesioginiai reisai į Jūrų muziejų bus vykdomi penkias dienas per savaitę: nuo trečiadienio iki sekmadienio, keturis kartus per dieną.

J. Andriejauskaitės / 15min nuotr./Lietuvos jūrų muziejus
J. Andriejauskaitės / 15min nuotr./Lietuvos jūrų muziejus

Trikampio maršruto (Senoji perkėla-Smiltynė-Jūrų muziejus) tvarkaraštis trečiadieniais-sekmadieniais

Iš Klaipėdos į Smiltynę

1100

1300

1400

1600

Iš Smiltynės į Jūrų muziejų

1115

1315

1415

1615

Iš Jūrų muziejaus į Klaipėdą

1130

1330

1430

1630

Jūrų muziejaus Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vedėja Nika Puteikienė teigia, kad iki vasaros muziejus dirbs su dviem išeiginėmis – pirmadienį ir antradienį, o vasarą nedirbs tik pirmadieniais.

Bilieto kaina į Jūrų muziejų vienam keleiviui į abi puses kainuos tiek pat, kaip ir į Smiltynę – 1 eurą. Ta pati kaina taikoma ir keliaujantiems dviračiu. Sudarant kelto grafiką, atsižvelgta į delfinų pasirodymų laiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius