Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 25

„Pokerio mokyklos“ vadovė pelnė antrą Lietuvos čempionato trofėjų

„Betsafe“ kambaryje besitęsiančiame Lietuvos internetinio pokerio čempionate (LIPT) ryškiausiai žiba „Pokeriomokykla.com“ projekto vadovė Jovita Valužytė. Mergina vakar iškovojo antrąjį Lietuvos čempiono titulą.
Betsafe Lietuvos internetinio pokerio čempionatas / organizatorių nuotr.
Betsafe Lietuvos internetinio pokerio čempionatas / organizatorių nuotr.

Vakar jau rašėme apie antradienį sėkmingai merginai pasibaigusį „High Roller“ turnyrą, kuriame ji pelnė virš 1200 eurų pagrindinį prizą ir trofėjų. Vakar savo kolekciją „spange“ slapyvardžiu žaidžianti Jovita papildė dar ir „Run It Twice“ turnyro taure.

10 įpirkos novatoriško formato turnyre varžėsi 59 žaidėjai, tad 500 garantija buvo kiek viršyta. Ir vėl niekas negalėjo prilygti „Pokeriomokykla.com“ atstovei. Finalinėje dvikovoje palaužus „taadaaz“ ji iškovojo antrąjį titulą bei 163 eurų prizą.

Akivaizdu, kad Jovita bus aiški favorite šįvakar 19 val. startuojančiame 10 eurų LIPČ Damų turnyre.

Trečiadienį taip pat įvyko 5 eurų „Rebuy“ turnyras, kuriame 91 žaidėjas į prizinį fondą sunešė 1110 eurų. Čia geriausiai sekėsi slapyvardį „didkiemis“ pasirinkusiam tautiečiui, kuris iškovojo pergalę ir 333 eurus. Sidabrą ir 222 pelnė „gedmas22“.

Šiandien 20 val. taip pat prasidės ir 25 eurų įpirkos „Knockout“ turnyras, kuriame garantuotas 1000 eurų prizinis fondas, o dar po 5 eurus nuo kiekvieno žaidėjo įpirkos keliauja į premijų prizinį fondą, kurį dalinsis oponentus pašalinę žaidėjai.

Lietuvos čempionatas „Betsafe“ kambaryje tęsis iki gegužės 29 dienos. Ateinantį sekmadienį vyks ir 100 eurų įpirkos pagrindinis turnyras, kuriame organizatoriai užtikrina bent 5000 eurų prizinį fondą. Visų turnyrų čempionai taip pat apdovanojami ir unikaliomis taurėmis. Visą serijos tvarkaraštį galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius