Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 17

Cristiano Ronaldo gražuolę rusę paliko, kai ši parodė nepagarbą jo motinai

Vienas geriausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo turi ypatingus ryšius su savo šeima – motina ir seserimi. Būtent tai tapo futbolininko ir manekenės Irinos Shayk išsiskyrimo priežastimi. Rusė atsisakė dalyvauti futbolininko mamos Dolores 60-mečio jubiliejaus vakarėlyje.
Cristiano Ronaldo ir Irina Shayk
Cristiano Ronaldo ir Irina Shayk / „Scanpix“ nuotr.

Nors iš pradžių buvo kalbėta, kad modelis nusprendė palikti futbolo žvaigždę, dabar teigiama, kad viskas buvo atvirkščiai. Cristiano Ronaldo supykdė tai, kad jo mylimoji nerado laiko jo motinos jubiliejaus vakarui. 

Anot šaltinių, C.Ronaldo mamai svarbiausia yra anūko gerovė, o modeliu dirbančiai I.Shayak vaikino sūnus niekuomet nebuvo prioritetas.

Kalbų apie problemas rojuje kilo šią savaitę, kai netikėtai Irina Shayk nustojo sekti savo mylimąjį „Twitter“ tinkle.

Gerbėjai tai kaipmat pastebėjo, o įtarimus apie galimas santykių problemas paaštrino ir tai, kad Irina Shayk nelydėjo Cristiano Ronaldo į ceremoniją Ciuriche, kurioje jis antrus metus iš eilės buvo paskelbtas geriausiu metų futbolininku. Taip pat neliko nepastebėta ir tai, kad atsiimdamas „Auksinio kamuolio“ apdovanojimą Cristiano  nė žodeliu neužsiminė apie Iriną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius