Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistės Pilvelytės staigmena: „Kokia „Eurovizija“ be manęs?“

Jau devynis kartus laimę „Eurovizijos“ atrankose bandžiusi Aistė Pilvelytė šiemet čia ir vėl pasirodė. Tik ne kaip atlikėja, o kaip komisijos narė. Dainininkė pripažino, kad būti teisėja – darbas labai sunkus, tad žadėjo aršios kritikos, kokios anksčiau teko sulaukti pačiai, pasirodžiusiems dalyviams nežerti.
„Eurovizijos“ atrankos akimirka
„Eurovizijos“ atrankos akimirka / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Trečiadienio vakarą LRT televizijos studijoje prasidėjo „Eurovizijos“ atrankų filmavimas. Pirmojoje laidoje prisistatė 13 dalyvių.

Į komisijos kėdę sėdo Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep, Darius Užkuraitis, Ramūnas Zilnys, ir paprastai kitoje barikadų pusėje pasirodanti Aistė Pilvelytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Prasideda „Eurovizijos“ atranka: prisistatė pirmieji 13 dalyvių

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./„Eurovizijos“ atrankos akimirka
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./„Eurovizijos“ atrankos akimirka

„Mane jau nebe pirmą kartą kviečia tapti komisijos nare, bet šiaip aš labiau mėgstu dainuoti, tai man specialybė. O kalbėti nėra paprasta. Atlikėjui privalai pasakyti jo trūkumus labai subtiliai ir jo neįžeisti. Tai yra menas. Komisijos nariu reikia mokėti būti“, – 15min sakė Aistė.

Todėl būti griežta teisėja ji nežada. „Aš pati buvusi kitoje barikadų pusėje, žinau, ką reiškia sulaukti kritikos. Nors aš ją moku priimti ir ją reikia priimti, bet kritika kritikai nelygi. Galime čia prisiminti Dalios Ibelhauptaitės ir mano konfliktą. Esu kažkada pasakiusi, kad ji kaip „Gariūnų“ boba išsireiškė, tai aš taip niekada nedaryčiau. Negalima įžeidinėti.

Bet tikrai pasakysiu savo nuomonę, nenutylėsiu, jei matysiu, kad dainininkai kitame etape gali geriau atrodyti, skambėti. Bet aš ne kritikuosiu, o patarsiu“, – tikino ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Aistė Pilvelytė apie Dalios Ibelhauptaitės kritiką: „Tas „gariūniškumas“ mane išmušė iš vėžių“

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./„Eurovizijos“ atrankos akimirka
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./„Eurovizijos“ atrankos akimirka

Visgi Aistė prisipažino, kad pamačius bezujančius atlikėjus užkulisiuose, besiruošiančius pasirodymams, ją apėmė nostalgija.

„Kokia „Eurovizija“ be Aistės Pilvelytės? Neįmanomas dalykas, – juokėsi ji. – Dar praėjusiais metais aš ir lagaminą atsinešiau, ir peruką dėvėjau, ir ašaros bėgo... Aš dariau šou. Norėjau, kad žiūrovas matytų vis kitokį pasirodymą, aš labai stengiausi. Esu girdėjusi, kad dėl manęs publika ir žiūrėjo atrankas. Todėl negaliu ir šįkart praleisti.“

Jau devynis kartu bandžiusi laimėti teisę atstovauti Lietuvai konkurse, Aistė sako, kad gerbėjai gali būti ramūs – ją dar tikrai išvys čia.

„Sutikau seną kolegą, dirbantį su laidomis, koncertais. Sakė, kad turiu gerą balsą, gerai atrodau, turiu praktikos. Mane paskatino vėl eiti. Todėl manau, kad ateis tas laikas. Dabar kol kas apie tai negalvoju, nes esu mokytoja, labai pasinėrusi į šią veiklą. Pažiūrėsim, kaip bus. Jei dalyvausiu, bus jau jubiliejinis, dešimtas kartas“, – 15min šypsojosi Aistė Pilvelytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius