-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsisprendė: per finalinį balsavimą rodys tą patį sukritikuotą I.Zasimauskaitės dainos epizodą

Po pusfinalio mūsų atstovė sulaukusi komentarų, kad neva per eurovizinio pasirodymo pakartojimą buvo pasirinkta prasta dainos dalis, neatskleidžianti balso galimybių, Ieva su komanda visgi nusprendė nieko nekeisti. „Eurovizijos“ finale visi žiūrovai matys tą pačią pasirodymo ištrauką, kai į sceną užlipa jos vyras Marius Kiltinavičius.
Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė
Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Antradienį Ievai Zasimauskaitei užsitikrinus vietą finale, pakerėjus visą Europą, visgi internete pasirodė komentarai, teigiantys, kad mūsų atstovė pasirinko prastą dainos ištrauką kartojimui.

„Eurovizijoje“ dalyvaujančios komandos pačios nusprendžia, kuri pasirodymo dalis bus rodoma kartojant pasirodymą, primenant žiūrovams, kokiu numeriu ir už kurį atlikėją galima balsuoti.

Ieva Zasimauskaitė pasirinko jautriausią savo kūrinio dalį – paskutines eilutes, kai jai sudreba balsas, jos vyrui Mariui Kiltinavičiui žengus į sceną.

Nors ir kai kurie teigė, kad toks pasirinkimas kenkia pačiai Ievai ir neatskleidžia jos balso galimybių, režisierė Rasa Micachienė ir pati Ieva Zasimauskaitė turėjo kitokią nuomonę.

„Visi visada ras, prie ko prikibti, kas yra blogai. Balsas sudreba juk iš jaudulio, o ne dėl to, kad blogai sudainuoja. Būtent už tą emociją žiūrovas ir myli ją. Manau, kad balsas nesudreba tik tam, kas neturi širdies“, – po pusfinalio 15min sakė Rasa Micachienė.

„Ir man, ir žmonėms stipriausias dainos momentas yra būtent ta akimirka, kai ateina Marius, kai susikimba rankos. Visi gali save susisieti su šia emocija. Man atrodo, kad visi mes norime tokio ryšio“, – antrino Ieva.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė

Visgi penktadienį, pirmosios generalinės repeticijos metu, Ievos pasirodymo kartojimo metu buvo parodyti du skirtingi epizodai – vienas, kaip ir anksčiau, su vyru, o kitas – kuriame ji dainuoja viena.

„Viena pasirodymo ištrauka bus iš priedainio, kur aukštos natos, o kita – kur mes su Mariumi. Tikiuosi, kad taip ir išliks, ir bus du skirtingi kadrai“, – po repeticijos kalbėjo dainininkė.

Tačiau antrosios generalinės metu, kai jau balsavo komisijos nariai, buvo parodytas tik kadras su Mariumi Kiltinavičiumi. Komanda apsisprendė – lieka šis vienintelis, jautrus pakartojamas.

„Rengėjai davė 10 sekundžių ir liepė pasirinkt vietą bei leido palikt tik vieną versiją. Tad po ilgų diskusijų, pliusų ir minusų dėlionų priimtas toks sprendimas. Tai jau matėsi šį vakarą“, – 15min sakė Rasa Micachienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius