Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ gerbėjams – džiugi žinia: duotas leidimas į renginį kviesti žiūrovus

Europos transliuotojų sąjunga sureagavo į Nyderlandų valdžios pranešimą, kad priklausomai nuo aplinkybių, gegužę „Eurovizijos“ dainų konkursą stebėti arenoje bus leidžiama ir žiūrovams, rašo Eurovision.tv.
Žiūrovai „Eurovizijoje“
Žiūrovai „Eurovizijoje“ / „Scanpix“ nuotr.

„Pasinaudosime Nyderlandų vyriausybės sprendimu ir galimybe pakviesti gerbėjus prisijungti prie mūsų gegužę sugrįžtančiame „Eurovizijos“ dainų konkurse“, – sakė konkurso vykdomasis vadovas Martinas Osterdahlas.

„Apsvarstysime visas galimybes ir per ateinančias savaites pasidalysime detalėmis, kaip saugiai priimsime žiūrovus „Ahoy“ arenoje Roterdame, jei tai padaryti leis aplinkybės.

Mūsų pagrindiniu prioritetu išlieka renginio dalyvių sveikata ir saugumas“, – tęsė jis.

Tiesa, jei dabartinė situacija pablogėtų, omenyje turima koronaviruso plitimą, leidimas žiūrovams gali būti atšauktas arba pakoreguotas.

Europos transliuotojų sąjunga pridūrė, kad „kaip pranešta anksčiau, visos delegacijos, atlikėjai ir darbuotojai turės laikytis griežto protokolo ir bet kokiomis aplinkybėmis nekontaktuoti su potencialiais žiūrovais“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius