Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ laukimą apkartino nelaimė: prieš pirmąjį pusfinalį sunkiai sužalotas žmogus

„Eurovizijos“ dainų konkurse neapsieita be nesklandumų. Antradienį prieš pirmąjį pusfinalį 66-erių darbuotojas buvo sužeistas ir nugabentas į ligoninę.
Belgijos atstovas Eliotas
„Eurovizijos 2019“ pirmojo pusfinalio dalyviai / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Izraelio žiniasklaida praneša, kad Tel Avivo koncertų salėje, kurioje vyks vakaro „Eurovizijos“ dainų konkursas, dirbo izraelietis. Vyras iš sunkvežimio krovė apšvietimo instaliacijas ir viena jų, nukritus ant darbininko, sunkiai jį sužeidė. Buvo skubiai iškviesti medikai, kurie nugabeno izraelietį į „Ichilov“ ligoninę. Jam atlikta neurochirurginė operacija.

15min primena, kad „Eurovizija“ 2019 metais vyksta gegužės 14–18 dienomis Tel Avive. Pirmasis „Eurovizijos“ 2019 pusfinalis, kuriame varžysis 17-os šalių atstovai, bus transliuojamas gegužės 14-ąją (antradienį), antrasis pusfinalis, kuriame varžysis 18-os šalių atstovai, tarp jų ir Lietuvos, vyks gegužės 16-ąją (ketvirtadienį).

„Eurovizijos“ finalas bus transliuojamas gegužės 18-ąją (šeštadienį). Lietuvai 2019 metų „Eurovizijoje“ atstovauja Jurijus Veklenko su daina „Run with the lions“. Jurijus Veklenko varžysis antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje (gegužės 16 d.), jo pasirodymo numeris – 12.

Šiemet Tel Avive vykstančioje „Eurovizijoje“ iš viso dalyvauja 41-os šalies atstovai. Daugiau apie visus „Eurovizijos“ 2019 dalyvius skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius