Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Iš „Eurovizijos“ atrankos neiškrito nė viena daina

Po penktojo koncerto iš nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos iškritus Neringai Šiaudikytei ir Liepai Mondeikaitei, konkurse ima dominuoti vyrai. Tarp Jurgio Brūzgos, Vaido Baumilos ir Edgaro Lubio sukiojasi tik dvi žavios šviesiaplaukės – daugiausia žiūrovų balsų surinkusi Mia ir geriausią komisijos įvertinimą gavusi Monika Linkytė.
Vilija Pilibaitytė-Mia ir Edgaras Lubys
Vilija Pilibaitytė-Mia ir Edgaras Lubys / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Nors atlikėjų gretos po kiekvieno nacionalinės atrankos transliacijos ryškiai sumažėja, dainų skaičius tirpsta mažesniu greičiu. Ateinantį šeštadienį žiūrovai turės dar vieną galimybę išgirsti visas atrankoje likusias autorines dainas – likę penki atlikėjai dainuos po du kūrinius.

Šiuo metu pirmauja daina „Sound of Colours”, nors praėjusį šeštadienį ji atrankoje net neskambėjo. Antroje vietoje – „No More Tears”, ji vos keliais balsais lenkia kūrinį „Not Perfect”. Už patinkantį kūrinį galima balsuoti portale LRT.lt.

Primename, kad nacionalinėje atrankoje dainos ir atlikėjai yra vertinami atskirai. Jeigu iškrenta atlikėjas, nereiškia, kad iš konkurso iškrenta jo atlikta daina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius