Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš „Eurovizijos“ iškritusi Mia: „Daugiau konkurse niekada nedalyvausiu“

Šeštadienio vakarą paaiškėjo, kad keturis kartus laimę nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje bandžiusi Vilija Pilibaitytė-Mia į kitą konkurso etapą nepateko. Šią savaitę 15min apie povandenines „Eurovizijos“ sroves prabilusi atlikėja teigė, kad šis rezultatas jos nestebina ir tvirtino, kad daugiau konkurso atrankose nedalyvaus.
Mia
Mia / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šeštadienio vakarą „Eurovizijos“ gerbėjams pasirodymus parengė 12 pretendentų, norinčių atstovauti Lietuvai konkurse. Paruošę išskirtinius pasirodymus, jie scenoje kovojo dėl komisijos ir žiūrovų simpatijų. Tarp jų buvo ir Mia, tačiau į kitą etapą ji nepateko – nors žiūrovų balsų lentelėje ji atsidūrė ketvirtoje vietoje, o komisijos – septintoje, susumavus balus dainininkė liko septintoje bendrų balų lentelės vietoje.

„Aš nemačiau laidos, nes dirbu koncerte, todėl nieko negaliu pasakyti. Rezultatą žinau – nieko čia baisaus. Aš to ir tikėjausi. Juk aš gi ne kvaila – daugiau „Eurovizijoje“ tikrai niekada nedalyvausiu“ – 15min po nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos sakė V.Pilibaitytė-Mia.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Dainininkė teigė, kad nosies nenukabina, nes galės ir toliau gerbėjus džiuginti šiųmete eurovizine daina „Arrows“.

„Nėra jokios tragedijos. Šią dainą tuoj paleisime į radijo stotis, yra parašytas lietuviškas tekstas. Visiškai nejaučiu jokio kartėlio. Mano sąlyga buvo tokia, kad jeigu aš einu į „Euroviziją“, ši daina atitenka man, nes turi būti abipusė nauda, o ne tik projekto rengėjams“, – sakė V.Pilibaitytė-Mia.

Primename, kad po antradienį vykusio šios „Eurovizijos“ atrankos filmavimo Mia pratrūko ir 15min davė išskirtinį interviu apie povandenines „Eurovizijos“ sroves.

„Iš karto sakau, kad tai, ką papasakosiu, žinau 100 proc. Nieko neišsigalvojau. Galbūt yra dalykų, kurių nepasakysiu dabar. Bet jei reikės, kai ateis laikas, pasakysiu daugiau. Noriu pabrėžti, kad LRT televizijai aš neturiu jokių priekaištų. Visame šiame reikale nebuvo pačios televizijos. Nežinau, ar jie žino, kaip viskas vyksta „Eurovizijos“ atrankos viduje, bet jie turi sužinoti“, – tokiais žodžiais išskirtinį interviu su 15min pradėjo V.Pilibaitytė-Mia.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mia – apie povandenines „Eurovizijos“ sroves: „Galbūt po šio straipsnio būsiu diskvalifikuota“

Šeštadienio vakarą po pasirodymo Mia sulaukė neblogų komisijos komentarų, tačiau komisijos balų lentelėje atsidūrė septintoje vietoje ir gavo tik keturis balus, kurių neužteko, kad tęstų kovą kitame etape.

Gerūta Griniūtė pastebėjo, kad angliška daina tikrai stipri, o matyti Mią scenoje – didelis džiaugsmas. „Gal ir norėjosi dar didesnio sprogimo dainos kulminacijoje, bet vokalas skambėjo stipriai“, – sveikindama atlikėją komentavo G.Griniūtė.

Jai pritarė ir komisijoje „Eurovizijos“ dalyvius vertinęs Vaidas Baumila, pastebėjęs, kad visgi reikėtų padirbėti su tarimu. „Palyginčiau Mios anglų kalbos tarimą su praėjusių metų dalyvės ir šiuo metu komisijos narės Aistės Pilvelytės tarimu, kai aš negirdėjau žodžio „Arrow“, girdėjau „meadow“. Stiprus kūrinys, tik norėčiau, kad padirbėtum su anglų kalbos artikuliacija“, – komentavo Vaidas.

Tiesa, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus pastebėjo, kad Mia scenoje galėjo pasirinkti linksmesnį įvaizdį. „Aš Mios ir prieš tave dainavusios atlikėjos noriu paklausti: „Ar į laidotuves einat“. Gi čia „Eurovizija“, linksma. Galima būtų blizgesio pridėti, bet sveikinu“, – komentavo Aleksandras Pogrebnojus.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Eurovizijos“ karštinė: į antrąjį atrankos etapą pateko 6 dalyviai, tarp iškritusių – Mia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius