-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonui Olai Sandui kitų metų „Eurovizija“ bus paskutinė: vykdomasis prodiuseris keičia darbą

„Eurovizijos“ vykdomasis prodiuseris Jonas Olas Sandas, šias pareigas ėjęs nuo 2011 metų, pranešė, kad kitąmet Roterdame vyksiantis dainų konkursas bus jo paskutinis – prodiuseris keičia darbą, rašo Eurovision.tv.
Jonas Ola Sandas
Jonas Ola Sandas / Vida Press nuotr.

J.O.Sandas atsisakys tiesioginių renginių vadovo, taip pat prižiūrinčio vaikų, jaunųjų muzikantų ir chorų „Eurovizijas“, pareigų. Po 65-ojo „Eurovizijos“ dainų konkurso Europos transliuotojų sąjunga pradės ieškoti naujo vykdomojo prodiuserio.

Skelbiama, kad Jonas sugrįš į gimtąją Norvegiją, kur pradės dirbti valstybinėje televizijoje „NRK“. J.O.Sandas bus atsakingas už naujos stiprios, inovatyvios ir modernios organizacijos strategijos sukūrimą ir išpildymą.

Vida Press nuotr./Jonas Ola Sandas
Vida Press nuotr./Jonas Ola Sandas

„Pastarasis dešimtmetis Europos transliuotojų sąjungoje buvo fantastiškas ir įdomus, bet taip pat gera bus sugrįžti namo, – sakė Jonas. – Su „Eurovizijos“ dainų konkursu dirbu daugiau nei 20 metų. Iš pradžių buvau Norvegijos delegacijos vadovas, tada 2010-aisiais tapau vykdomuoju prodiuseriu Osle, o pastaruosius devynerius metus man buvo suteikta garbė būti laivo Ženevoje kapitonu. Konkursas Roterdame bus mano 10-asis kaip vykdomojo prodiuserio – tai yra tobulas metas perduoti valdymą kitam ir priimti naujus iššūkius „NRK“. Mano naujos pareigos bus užtikrinti, kad „NRK“ ir toliau išliktų pasaulinio lygio viešasis transliuotojas ir ateityje būtų geriausias.“

„Eurovizijos“ gerbėjai ir žiūrovai šio konkurso pusfinalių ir finalų be J.O.Sando ir jo ikonišku tapusio leidimo pradėti dainų konkursą nebeįsivaizduoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius